Tag from DEQNAZ

Macam menarek plak tag nih.. So layan kan aje...

1. How old are you?
tak lama lagi 31 daaa

2. Are you single?
Iyo, nape nak ngorat ke? ngeh... ngeh...

3. At what age do you think you'll get married?
ermmm... ntah ek, dah x terkato laie daaa....

4. Do you think you'll be marrying the person you are with now??
erkkk cane nak jawab ek?? Slalu berangan nak kawen ngan dia tapi sumenyer tak menjadi, abih camno nak jawab tu???

5. If not, who do you want to marry?
Kamu, eheh dia, erkk bukan bukan awak kot!! heehe

6. Who will be your bridesmaid or your bestman?
Ko sudi tak?? ala... ko la... *wink*

7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?
Ngidam nak wat wedding garden' tapi tu hanya sekadar angan2 sajor....

8. Where do you plan to go for honeymoon?
ataih katil je leh tak??? wakakakaakak....

9. How many guest do you think you'll invite?
Kowang, mereka, kamu, dia, anda .....

10. Will that include your exes?
KONPOM ako jemput.. wkakakaka...

11. How many layers of cake do you want?
Seketul je cukup. Ater yg nak melantak nya ako ngan laki ako je kan.. haahah

12. When do you want to get married?
Tengah malam, erkk bole tak? ahahha

13. Name the song/tune you would like to play at your wedding?
GERSANG - masih ako terasa.. wkakkakakakaka

14. Money or household items?
erkkkk sengih ehehehe

15. How many kids would you like to have?
Banyak-banyak.... satu team bola pun ok :p

16. Will your record your honeymoon in DVD and CD?
ermm maybe.

Nota Jemari: SETEL!!
Share:

7 comments:

  1. peh..hanimun ataih katil tu aku sker..aku sker..hahaha

    ReplyDelete
  2. naz,
    kelakar plak ishh..

    Tinie,
    kan?? x yah kuar budget sumer... FOC je kan.. muahahahha.... perghhh syiok nya... bila la ek ? :p

    ReplyDelete
  3. cekik darah klu cuti kawin 2mggu...2mggu hanimun ats katill..baik ko jd halimun je...hahahaha

    ReplyDelete
  4. asal cekik darah lak??
    ok pee... just rilek je kat umah esp atas katil je tau :-D

    ReplyDelete
  5. salam..honeymoon la kat tempat lain, atas katil tu tidurmoon..honeymoon kat Selatai thai ke, afghanistan ke, baghdad ke, boleh lah tgk orang kat sana berperang, baru rasa lain sikit honeymoon tu..

    ReplyDelete
  6. erkkk klu ke sana konpom bkn honeymoon jadinya tu dah jadi perangmoon.... iskkk... ngeri..
    silap hb kang x blk msia terus 'lenyap' je kang... erkk gurlppp

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.