Friday, June 19, 2009

Thank you ALL

Malam tadi ako tido awal.
Ntah nape mengantuk sesangat.
Wal hal b4 tu mmg niat nak stay up smp kul 12 pagi tadi.
Tapi ako pasrah jua. Lagi sonok dapat tido dari berjaga smp tgh malam.

Itu malam tadi la kan. Slalu mmg ako akan berjaga smp lewat malam.

Ntah mcm mana, otomatik jam 12.15 pagi ako terjaga.
Aiyo ada miskal..
Alamakk sowi sodep, mmg tak sedar awak call.

Tengok sms... Makk aiii bertalu2 msg masuk.
Tengkiu buat kowang yang sudi sms dan wish 'selamat' untuk ako.
Really appreciate it!

Untuk awak, tengkiu juga!
Untuk kamu, berbanyak terima kasih!
Untuk dia, ako sangat2 terharu!

..dan untuk semua yang sudi ucap selamat, ako sayaaangg kowang!

p/s: ucapan selamat masih lagi bertalu2 ako terima...

Nota Jemari: i wish they were here too... ermm

7 comments:

  1. hepi bufday ret..
    ko tunggu kedatangan aku terjah ko yek....tgguuuu
    ini betul2 bkn cobaan..hahahaha

    ReplyDelete
  2. iisshhhhh... birthday sape ni?? tak paham laaa...

    aku? fara?

    ReplyDelete
  3. Lin,
    ye ke?? besh! besh!
    akan ku tunggu!!!

    Fara,
    ko nak rasa gedebush ako tak :p saja la tu kan... huh mencik!!

    ReplyDelete
  4. woi naper tak jawap aku call kul 12 malam tadi hu hu

    ReplyDelete
  5. uk uloh... mana de sesape yg call :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.