,

Walau hadiah hanya sebuah SENYUMAN...

Tadi ako lunch awal sket. Dalam kul 12 tghari. Bila tak sempat nak bekfes, maka kelaparan cepat saja datang. Bergather2 la kami bertiga ke kupang untuk mengisi pewot.

Makan.. borak.. makan borak..
Sedar2 hampir 20 minit kami melantak di kupang. syyyyy!!!
Terasa macam terlalu lama di situ, terus tergerak untuk beredar pulang ke tempat asal.

Dalam perjalanan pulang ke opis, berborak la kami berdua. Ooo ye yang sorang itu telah dulu kembali ke pejabat. Borak punya borak tetiba mata tertumpu ke arah seseorang. Gurlppp!! Speechlesss!!!

Kevin Zahri!!
Ya ya, Kevin muncul di depan mata kami.
Terkedu! Tergamam! Ternganga molot melihat kan keindahan ciptaan yang maha ESa. *tetiba je kan...

Dia senyum!
Adussss..... sangat teruja!

Dia senyum lagi!
Aduss... kami terpaku!

Dia senyum ...
Senyuman yang agak menawan

Dek kerna memasing terpaku tergamam, maka tidak la sempat untuk bergambar sakan bersama Kevin.

Cukup ako katakan, senyuman itu umpama hadiah yang BEST buat ako!!!

Nota Jemari: lalala... ye ye nak hadiah lagi!!!
Share:

4 comments:

  1. hi ret.. sori tadi.. i sebenarnye senyum sebab.. sebab.. erkkkk.. ade cili dicelah gigimu.. wahahaha

    ReplyDelete
  2. Oooo terima kasih kerna memberitahu.... seb baek ko x buka molot luas2 tadi... harus ako bagi Dentyne tuk hilangkan bau molot tu... wkakakakakaka

    ReplyDelete
  3. nyesal senyum..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.