, , ,

Berkat doa anak Yatim

Salam, Maaf yang amat.. Ako adalah ketandusan idea dan juga kehilangan mood mau menghapdet. Sudahnya, kisah beraya ke jay bee aritu masih lagi kena teruskan.. Kowang layan kan ajer la ye.

Seperti yang kowang tau, lepas majlis sambutan raya kat umah lin aritu, MSJBOX ada buat amal jariah sket ke rumah anak-anak yatim di sana. Alhamdulilah berkat usaha, doa dan kerjasama dari kowang sumer, akhirnya berjaya juga program sumbangan untuk anak-anak yatim itu. Entry lebih lanjut pasal program tu, kowang leh nantikan kat lama web msjbox.com sendiri yek...

Kami sudah sedia untuk bertolak. Ye ye.... ini dalah kete anak-anak bujang serta dara. Errkkkk budak2 lagi kah derang ni ek??? aiyaakkkk

Sebelum berangkat... Yeehaaaa mari kita jayakan misi yang SATU!!

1Malaysia
1MSJBOX

heheheh

Sebahagian barang2 sumbangan dari kowang sumer. Terima kasih daun keladi, ada budi bole derma lagi...



Ketibaan mereka disambut mesra. Memasing dah x sabar nak menabur bakti..



Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing.

Apa yang penting???
K.E.R.J.A.S.A.M.A

*psstt ako kan consider anak yatim gak... sejuk je hati...*


Terima kasih buat sumer penderma. Insyallah lenkali kita buat lagi. Bantuan dan sumbangan kowang, mereka hargai.

Nota Jemari: bukan senang owang nak beramal jariah..hurmm
Share:

1 comment:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.