Followers

Sunday, October 18, 2009

Berkat doa anak Yatim

Salam, Maaf yang amat.. Ako adalah ketandusan idea dan juga kehilangan mood mau menghapdet. Sudahnya, kisah beraya ke jay bee aritu masih lagi kena teruskan.. Kowang layan kan ajer la ye.

Seperti yang kowang tau, lepas majlis sambutan raya kat umah lin aritu, MSJBOX ada buat amal jariah sket ke rumah anak-anak yatim di sana. Alhamdulilah berkat usaha, doa dan kerjasama dari kowang sumer, akhirnya berjaya juga program sumbangan untuk anak-anak yatim itu. Entry lebih lanjut pasal program tu, kowang leh nantikan kat lama web msjbox.com sendiri yek...

Kami sudah sedia untuk bertolak. Ye ye.... ini dalah kete anak-anak bujang serta dara. Errkkkk budak2 lagi kah derang ni ek??? aiyaakkkk

Sebelum berangkat... Yeehaaaa mari kita jayakan misi yang SATU!!

1Malaysia
1MSJBOX

heheheh

Sebahagian barang2 sumbangan dari kowang sumer. Terima kasih daun keladi, ada budi bole derma lagi...



Ketibaan mereka disambut mesra. Memasing dah x sabar nak menabur bakti..



Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing.

Apa yang penting???
K.E.R.J.A.S.A.M.A

*psstt ako kan consider anak yatim gak... sejuk je hati...*


Terima kasih buat sumer penderma. Insyallah lenkali kita buat lagi. Bantuan dan sumbangan kowang, mereka hargai.

Nota Jemari: bukan senang owang nak beramal jariah..hurmm

1 comment:

CuTeMiUt78 said...

syukur alhamdulilah.. murah rezeki