Followers

Wednesday, October 14, 2009

Detik 12 malam

Perjalanan pun bermula..
Kuar umah tepat jam 10.30 malam tapi ako singgah ke umah kakak sekejap. Setel urusan kat sana, ako terus bawa si putih ke Ukay Perdana. Dari jauh dah nampak si shai dah setia menanti kedatangan si putih. Then terus ako pecut ke umah sodep plak.

Dah amek sodep pewot lapar. Harus la singgah kat McD drive thru kejap. Melantak dalam kete. Makan, chit chat, makan chit chat. Burlpp kenyang. Tapi dah ako sowang je yang drive, maka nak tak nak, ngantuk mcm mana sekali pun, kena la teruskan memandu.

Ako jeling owang belakang.. ermmm syiok je dia tido siap dengan bunyi2an segala. Owang sebelah ako pun cam dah kuyu, layu tapi tatap gagah nak teman ako memandu. Pandu punya pandu, rasa dah terhoyong hayang.. mata pun cam dah layu gitu. Kena la benti kejap kat hentian mana ntah. Setengah jam kitorang lelapkan mata. Perghhhh mmg puas la juga!! Tau2 jer tepat jam 3.30 pagi kitorang dah terpacak kat depan umah Bkt Indah. erkkk aiyooo!!




Tido sekejap dari jam 4 pagi sampai la 7.30 pagi. Pepagi esok nya dah kena bangun. Aiyo konpom la terasa kepenatan nya tu lagi. Pas bekfes, makcik awok tu bawa kitorang menyoping ke pasar. Erkkk lama rasa nya x masuk pasar. eehhehe.....Pandai sungguh makcik awok tu membeli belah. eheh harus la kena pandai kan kata suri rumah sepenuh masa. hahahah laarikkkkkk... Ako bab2 ke pasar ni mmg ada sket fail la. Tak pandai nak memilih.

Setel urusan pembelian di pasar, makcik awok ajak ke kilang apollo pulak. Tapi ako x dapat nak join sebab ada urusan lain. Dan xtvt bergotong royong membuat persiapan raya, mmg la ako x dapat nak join mahupun menolong. So minta maaf la banyak2 kat kowang sumer ye. Pape pun majlis jamuan raya tu tetap berjalan dengan lancar tanpa kehadiran ako kan *wink*

Aktiviti beraya ako lepas itu mmg memenatkan. So, tunggu la ye sambungan nya yang ntah bila. Ako kebizian sket skrg nih. Tapi insyallah ada masa terluang, ako akan cuba juga kasi hapdet kat sini pasal citer2 yang dah tertangguh.

Nota Jemari: meriahnya raya malam itu

No comments: