,

Jalan-jalan dan Makan-makan

Jumaat lepas teman kan derang ke area Jalan TAR. Sowang nak cari baju, sowang nak cari tudung, sowang nak cari kain. Ikutkan ajer la since ako pun xde mende nak cari kan.


Amboiii banyak sangat ker derang ni nak borong?? Riso gak ako, apa tak nya buat nya derang beli banyak2, sape gak yang susah?? Ako gak yg kena tolong hangkutkan barang2 derang.. muahahaa....


Penat dah tawaf satu Jalan TAR, kami singgah melantak kat sini plak.


Kisahnya klu order set seperti di atas, maka ko akan dapat hadiah PERCUMA.
Terlampau excited nak dapat bende FREE, maka ako order la juga makanan itu.


Dan ini lah barang FREE yang sibuk di PROMOTE kat kedai itu. Ermmm jadi laaa...

Nota Jemari: bukan slalu owang nak bagi mende FREE
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.