Jalan-jalan dan Makan-makan

Jumaat lepas teman kan derang ke area Jalan TAR. Sowang nak cari baju, sowang nak cari tudung, sowang nak cari kain. Ikutkan ajer la since ako pun xde mende nak cari kan.


Amboiii banyak sangat ker derang ni nak borong?? Riso gak ako, apa tak nya buat nya derang beli banyak2, sape gak yang susah?? Ako gak yg kena tolong hangkutkan barang2 derang.. muahahaa....


Penat dah tawaf satu Jalan TAR, kami singgah melantak kat sini plak.


Kisahnya klu order set seperti di atas, maka ko akan dapat hadiah PERCUMA.
Terlampau excited nak dapat bende FREE, maka ako order la juga makanan itu.


Dan ini lah barang FREE yang sibuk di PROMOTE kat kedai itu. Ermmm jadi laaa...

Nota Jemari: bukan slalu owang nak bagi mende FREE

2 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com