,

Raya bersama rakan taulan

Entry raya lagi??.... Bila mau abesh daaaaaa?!!! Muahaha kowang x suker baca, sila jangan baca. Ako x paksa rela pun kowang ngadap entry2 kat sini. Entry raya akan sentiasa ada selagi ako masih mampu nak bercerita ceriti kat sini.

Ini kisah raya pada tanggal 10 Oktober 2009. Ye ye ini kisah masa kowang tengah sibuk membuat persiapan raya kat umah lin tempoh hari. Tolongg... tolongg jangan salahkan ako kerna tiada di tempat kejadian sekaligus membantu dalam proses persiapan. Alaaa ako raya bkn slalu balik sana weiii.. Maka, bila dh jarang-jarang tu, harus la ako x lepaskan peluang gi beraya ke umah kengkawan seangkatan kat sana. Kasi chance laaa ekk... peliiissssss!!!

Sepatutnya banyak lagi umah ako leh pegi tapi memandangkan kengkawan skolah ako (BFF) ramai yang takde kat umah, maka hanya umah Reen sowang je la yang sempat ako pegi.

"So, Fara, Huda, Norria, kowang jangan marah plak sbb ako x raya kat umah kowang tahun nih."

"aiyoo x reti dok diam la anak ko ni reen... ahaha"

Yang ni plak kengkawan masa ako belajar kat IPM dulu. Bapak lama x jumpa ngan derang. Memang pas abs belajar dulu, sampai la ni baru la jumpa balik. Tau2 je dah berderet anak2 derang. Sowang dua tu ako leh timer lagi, tapi mie, x sangka dah 4 org anak ko...erkk aiyoooooo!! Ekpress gak ko ek.. heehe

"Elly, ni anak ko ni bape umur dia?? 4 taun kan?? gurlpp aiyo chubby sungguh hehhe"

Last but not least, psstt awat jauh sangat umah ko tu elly oiiii?!!! Mampos lepas ni ko soh ako datang, konpom ako x ingat punya. hehehee....

Wahai kengkawan IPM sekalian, ahad lepas ako sempat raya ke umah Yanti. Tapi adehh camne ntah leh terlupa nak snappy gambar ngan dia. So lepas ni umah sape plak ye ako nak terjah??

Nota Jemari: umah ko? umah ko? jeng jeng...
Share:

2 comments:

  1. kawan2 semua nya dah ada anak, ko bila lagi ret oiii...???

    soklan cepugangsa ni tau..!!

    ReplyDelete
  2. saya dah ada 'anak tekak' cukup la tu kak.. lagi afdal mengenyangkan mauhahahahahaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.