,

Krispy Kreme


Minum petang jumaat lepas ditaja oleh Kak Farina. Asalnya nak buat makan-makan sempena bos-bos takde kat opis. Last minit para SE sumer kena dengar talk kat auditorium maka makan2 tersebut terpaksa la dicancel. Tapi untuk tidak menghampakan harapan nak makan2, Kak Farina telah baik hati memblanjer kami sumer makan donut.

Donut dibeli dari Krispy Kreme. Adek beradek 'Big Apple', 'JCo', 'Dunkin Donut' juga la tu. Ermmm ok la rasa nya not bad juga.


Camni la antara ghope donut-donut itu. Kan?! Lebih kurang je ngan brand donut yang lain, x gitu?!

Thank you to kak farina sbb sudi banjer minum dan makan petang itu.

Nota Jemari: murah rezeki
Share:

4 comments:

  1. 3 ari lepas baru makan donut, buat sendiri puas makan hehehehe

    ReplyDelete
  2. eeee lenkali kasi pos la ke taman pelangi sket :p

    ReplyDelete
  3. kita serik dah makan krispy kreme.. maniiiisssssnyaa yg amatt..

    teringin nak rasa durian pancake kat midvalley tuu.. gebu nampak cam sedap!

    ReplyDelete
  4. psstt Yna,

    manis ek? erkk kak ret x paasn sbb rasa cam sama je ngan donut lain2 hehehe....

    psstt durian pancake tu camne plak?? erkk nk kena cuba gak la nmpk gaya nya *wink*

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.