Followers

Monday, November 2, 2009

Krispy Kreme


Minum petang jumaat lepas ditaja oleh Kak Farina. Asalnya nak buat makan-makan sempena bos-bos takde kat opis. Last minit para SE sumer kena dengar talk kat auditorium maka makan2 tersebut terpaksa la dicancel. Tapi untuk tidak menghampakan harapan nak makan2, Kak Farina telah baik hati memblanjer kami sumer makan donut.

Donut dibeli dari Krispy Kreme. Adek beradek 'Big Apple', 'JCo', 'Dunkin Donut' juga la tu. Ermmm ok la rasa nya not bad juga.


Camni la antara ghope donut-donut itu. Kan?! Lebih kurang je ngan brand donut yang lain, x gitu?!

Thank you to kak farina sbb sudi banjer minum dan makan petang itu.

Nota Jemari: murah rezeki

4 comments:

CT Delima said...

3 ari lepas baru makan donut, buat sendiri puas makan hehehehe

AKO said...

eeee lenkali kasi pos la ke taman pelangi sket :p

Ilyana Kamal said...

kita serik dah makan krispy kreme.. maniiiisssssnyaa yg amatt..

teringin nak rasa durian pancake kat midvalley tuu.. gebu nampak cam sedap!

AKO said...

psstt Yna,

manis ek? erkk kak ret x paasn sbb rasa cam sama je ngan donut lain2 hehehe....

psstt durian pancake tu camne plak?? erkk nk kena cuba gak la nmpk gaya nya *wink*