Alaaaa mana ni?>

Aiyaakk...

Saya call awak takde
awak call saya plak x pasan...

Saya sms awak x balas
Awak sms, saya plak x pasan...

Alaaa mana awak nih???

Saya nak mesra2 awak buat tak layan...
bila awak nak mesra2, saya pun malas nak layan...

Alaaaa asal plak tu ek??

Saya ajak awak sembang2, awak ngantuk
bila awak plak ajak saya sembang, tetiba saya plak rasa ngantuk!

Alaaaa takkan kot??

ermmmm xpe bila saya free, awak ok, kita gather berdua2 ok...

ps: sekadar melayan kebosanan

Nota Jemari: nape musti ada dia???
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.