Followers

Sunday, January 24, 2010

Alaaaa mana ni?>

Aiyaakk...

Saya call awak takde
awak call saya plak x pasan...

Saya sms awak x balas
Awak sms, saya plak x pasan...

Alaaa mana awak nih???

Saya nak mesra2 awak buat tak layan...
bila awak nak mesra2, saya pun malas nak layan...

Alaaaa asal plak tu ek??

Saya ajak awak sembang2, awak ngantuk
bila awak plak ajak saya sembang, tetiba saya plak rasa ngantuk!

Alaaaa takkan kot??

ermmmm xpe bila saya free, awak ok, kita gather berdua2 ok...

ps: sekadar melayan kebosanan

Nota Jemari: nape musti ada dia???

No comments: