Alaaaa mana ni?>

Aiyaakk...

Saya call awak takde
awak call saya plak x pasan...

Saya sms awak x balas
Awak sms, saya plak x pasan...

Alaaa mana awak nih???

Saya nak mesra2 awak buat tak layan...
bila awak nak mesra2, saya pun malas nak layan...

Alaaaa asal plak tu ek??

Saya ajak awak sembang2, awak ngantuk
bila awak plak ajak saya sembang, tetiba saya plak rasa ngantuk!

Alaaaa takkan kot??

ermmmm xpe bila saya free, awak ok, kita gather berdua2 ok...

ps: sekadar melayan kebosanan

Nota Jemari: nape musti ada dia???

No comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com