Followers

Thursday, January 14, 2010

J.A.S.M photo shoot



Kan before ni ako pernah mention pasal JASM photo shoot. *JASM merujuk kepada nama ringkasan jabatan ako*. Maka, semalam adalah hari photo shoot untuk kumpulan ako. Ada 4 group sumer sekali yang akan mempelbagaikan gambaran perkataan J.A.S.M.

Group ako terdiri daripada soploh orang. Memasing sangat2 la sporting dan memberikan kerjasama yang memberangsangkan. SyabaSS!!

Tengok saja la aksi-aksi mereka. Ada yang mcm tersiksa pun ye juga. heehhe Tapi itu sumer tak mematahkan semangat juang mereka untuk beraksi dengan penuh yakin di depan kamera.


Ok ok ni plak ako sempat snap group lain punya sesi photo shoot...
Pasni tunggu lagi 2 group plak yang akan beraksi.
Lepas beban satu stage. Setel sesi photo shoot, kena plak pilih gambar2 yg sesuai, kena kemaskini, kena edit *eheh tu sumer bkn keje murshi ker.. opssss :p* ako ni sekadar tepi tabir jer... ;-)

Sonok juga sekali sekala ada sesi-sesi mcm gini. Takde la asek terperap je lam opis. Chaiyok sumer!! Hasilkan aksi yang palingggggg baekkkkk!! :-)

Nota Jemari: bila la nak setel projek ni ek?