, ,

J.A.S.M photo shoot



Kan before ni ako pernah mention pasal JASM photo shoot. *JASM merujuk kepada nama ringkasan jabatan ako*. Maka, semalam adalah hari photo shoot untuk kumpulan ako. Ada 4 group sumer sekali yang akan mempelbagaikan gambaran perkataan J.A.S.M.

Group ako terdiri daripada soploh orang. Memasing sangat2 la sporting dan memberikan kerjasama yang memberangsangkan. SyabaSS!!

Tengok saja la aksi-aksi mereka. Ada yang mcm tersiksa pun ye juga. heehhe Tapi itu sumer tak mematahkan semangat juang mereka untuk beraksi dengan penuh yakin di depan kamera.


Ok ok ni plak ako sempat snap group lain punya sesi photo shoot...
Pasni tunggu lagi 2 group plak yang akan beraksi.
Lepas beban satu stage. Setel sesi photo shoot, kena plak pilih gambar2 yg sesuai, kena kemaskini, kena edit *eheh tu sumer bkn keje murshi ker.. opssss :p* ako ni sekadar tepi tabir jer... ;-)

Sonok juga sekali sekala ada sesi-sesi mcm gini. Takde la asek terperap je lam opis. Chaiyok sumer!! Hasilkan aksi yang palingggggg baekkkkk!! :-)

Nota Jemari: bila la nak setel projek ni ek?
Share:

7 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.