,

Jom ke Ice Room, sejuk kah?!

Lunch time!
Dah beberapa hari dok plan nak ke sini. Sejak ada owang war-war kan betapa sedapnya 'eskrem' kat situ. Ok ok pes of all, nama kedai pun dah leh gambarkan apa sebenarnya menu utama kat kedai tu kan. Ha tu la kedai yang menjual pelbagai jenis eskrem. Kowang minat eskrem, jom reramai melantak kat sana.


Cenggini arr lebih kurang ghope kedai itu. Oh ye kedai 'Ice Room' ni ekceli mula2 beroperasi kat Nilai Square. Kat situ mmg besar sket kedainya. Ada 2 tingkat. Yang ako pegi tengahari tadi adalah cawangan yang terletak kat shamelin. Branch ni mmg xde la besar mana, just setingkat je pun. Konsep kedai adalah putih hijau. ermm menarek juga.


Tengok arr tu, amboi memasing dah x sabar2 nak melantak eskrem ye. Sabar weii sabar.. iskk kot iye pun jangan tinggal daku weiiii!!!!

"oiitt ret, cepat arr... iskk terhegeh2 agi. Owang dah kelaparan ni!'

"erkkk ye la ye la ako datang arr ni.. ambooi kot iye lapar, kasi selow2 sket arr. Tak lari weii makanan2 tu sumer"


See see..... kan men suker lagi lepas order. Memang memasing dah x sabar2 lagi dah tu..

Ako lapar!
Ko?
Iskkk tentu arr ako pun lapar!!!!


Tengkiu 'mama' sebab kasi promote ini kedai. Dan juga tengkiu sebab jadi drebar kami sumer!! Lap u la 'mama'.... hhehe

Harus la kasi tempek gambar2 kami dulu before kasi tempek gambar2 makanan :p Jangan marah haa....

Nota Jemari: erkkk kedai itu ada satu keMOSKELan....
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.