,

Kenangan 1996

Adusssss belek punya belek gambar lelama nih timbul rasa kerinduan plak. Kenangan lama tuh. Sonok, suka duka iskk konpom banyak kenangan. Ini lah pestime ako dok hostel ngan kengkawan. Walau just for 6 month je kat IPM Melaka (now dah tkr nama klul x silap ako), tapi banyak tul kenangan suka duka kat sana.

Saja mau kongsi sket gambar ngan kowang. Yuuhuuu kengkawan IPM ku, kowang masih ingatkah??

Sempat bergambar kat pondok tipon. Tempat slalu bergayut... Masa ni tengah tunggu bas b4 gi komplek belia dan sukan. Ada sukan apa ntah....

Masa ni plak projek besar kita sumer. Group ako buat tentang Sarawak.

Macam-macam bahan sarawak. Seb baek sumer brg2 tu ada kat umah, sonang kojo...

Group lakonan ako. Projek besar juga nih. Mana la pegi 'man topo' tu ek? hahhaha

wif bebudak hostel. Masa ni hostel kita mcm gudang je kan... huhu... Klu x silap bekas tapak hostel bebdk ITM.

Masa ni pestime kita kuar ramai2 ke Tanjung Bidara - 14 July 1996

Bebudak kelas.. Oppsss kocik la gambar eh. Sowi la ye, kowang cari sendiri la muka kowang ye. Jap jap ako try listkan nama2 kowan.

dari belakang kiri ke kanan: Salmiza, Kak Gee, Kak Reena, Retna, Ratna, G'mah, Azlin, Fifi, Syana, Kak Nurul, Yati.

Bawah dari kiri ke kanan: 'Cemek', 'Mumbra', John, Jimmy, Puan Nani, 'beruang' (opss ya ampun ako lupa nama betul dia) Eric (eheh sesape ada ctc eric?), Amad, Man, Isma.

Zana, Aton, Dila n me

Ekceli banyak lagi gambar2 tapi biasa la banyak yang sensored dari yang betul2 boleh tengok... muahahha... Well, kata hostel life kan..!! yeezzaaa

Nota Jemari: rindu nya kat kowang.... Memasing dah berubah sungguh!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.