,

"Little RED" @ Si Cilik MERAH


Yahoooooooooooooooooooooo!!!!

Hepi hepi hepi.. akhirnya tercapai juga hasrat nak dapatkan "Little RED".
Yeehaaa taadaaa. Sakan la lepas ni ako bertenet 24 jam kar umah. Yeay Yeay klu pasni ako ngadu buhsan lagi, x tau la nak kata apa kan.. muahahahaha....!!

Ako mmg minat yang kecik molek je so x de la nyusah nak bawa ke hulu hilir.

"Cool pad"
"FREE mouse"
"FREE headphone"
"FREE notebook lock"
"FREE Cleaning Kit"
"FREE USB port hub"
"FREE protected skin"
"FREE pouch bag"

WOW banyak juga barang-barang FREE... alhamdulilah. Lepas ni mau cari beg yg sesuai untuk "Little RED". Ako dah beli external hard disk tuk simpan gambar/video. Ermmm apa lagi ye nak beli??

Nota Jemari: Little RED, Little RED.. *senyum bangga*
Share:

3 comments:

  1. waaa...manyak syiok!!! ooo...seb bek ada streamix...kot tak mau juga ku minta satu dr mr.abi, hahaha!!!

    ReplyDelete
  2. ret...baper ko beli? ko beli kat ner? aku pun mmg tgh ushar laptop kecik2 ni...laptop skrg besar...susah nak usung sana sini...

    ReplyDelete
  3. ch@,
    eheheheh ala minta je satu apa salah nya :p

    Shida,
    ako beli kat Low yat rege RM1280...
    cari jgn x cari hehehe... tp kena pandai cari kedai hehe...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.