Followers

Sunday, January 10, 2010

"Little RED" @ Si Cilik MERAH


Yahoooooooooooooooooooooo!!!!

Hepi hepi hepi.. akhirnya tercapai juga hasrat nak dapatkan "Little RED".
Yeehaaa taadaaa. Sakan la lepas ni ako bertenet 24 jam kar umah. Yeay Yeay klu pasni ako ngadu buhsan lagi, x tau la nak kata apa kan.. muahahahaha....!!

Ako mmg minat yang kecik molek je so x de la nyusah nak bawa ke hulu hilir.

"Cool pad"
"FREE mouse"
"FREE headphone"
"FREE notebook lock"
"FREE Cleaning Kit"
"FREE USB port hub"
"FREE protected skin"
"FREE pouch bag"

WOW banyak juga barang-barang FREE... alhamdulilah. Lepas ni mau cari beg yg sesuai untuk "Little RED". Ako dah beli external hard disk tuk simpan gambar/video. Ermmm apa lagi ye nak beli??

Nota Jemari: Little RED, Little RED.. *senyum bangga*

3 comments:

ch@ said...

waaa...manyak syiok!!! ooo...seb bek ada streamix...kot tak mau juga ku minta satu dr mr.abi, hahaha!!!

shidadut said...

ret...baper ko beli? ko beli kat ner? aku pun mmg tgh ushar laptop kecik2 ni...laptop skrg besar...susah nak usung sana sini...

AKO said...

ch@,
eheheheh ala minta je satu apa salah nya :p

Shida,
ako beli kat Low yat rege RM1280...
cari jgn x cari hehehe... tp kena pandai cari kedai hehe...