AKO tetap AKO

AKO Tetap AKO | Personal Blog

Tuesday, January 26, 2010

Mana satu pilihan yang sesuai????


Tissot for men

Tissot for women

Frame, kad holder, jam meja, tempat letak pen from pewter

Set hi-tea

Rantai leher
 
Rantai tangan

Buah rantai dan jam seiko for men

Sepasang jam form Charles Jourdan

Sepasang jam Kenneth Cole

Nota Jemari: So, yang mana satu pilihan yang sesuai ek??? Ha jangan lupa lagi satu syiling kijang emas!!

5 comments:

  1. klu aku kan..aku aik jam tangan yg sepasang tu,jenama Kenneth Cole tu,mahall weii,ataupun jam tangan Tissot tu,tu lg la mahalll..biar pilih yg alah free*bkn membeli* tp menang memakai..ke ke ke

    ReplyDelete
  2. hehehhe mmg ako berkenan gak kat jam tp bkn tissot, ako berkenan yg charles jourdan... ermm.. tgk la mcm mana :-D

    ReplyDelete
  3. sempena 10 tahun keje ke? bukan ko masuk lagi awal dari aku ke? aku bulan 12 ni cukup 10 tahun.

    ReplyDelete
  4. shida,
    memang skrg ni derang buat setahun .. senang.. means sape start tahun 1998, dah dapat thn lepas, so this year sape yg start 1999, x kira la ko msk jan ke feb ker, dia akan bg tahun ni... ko punya tahun depan la baru dapat ehehehhe

    Nurul,
    ye ye ok noted ;)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.