Mana satu pilihan yang sesuai????


Tissot for men

Tissot for women

Frame, kad holder, jam meja, tempat letak pen from pewter

Set hi-tea

Rantai leher
 
Rantai tangan

Buah rantai dan jam seiko for men

Sepasang jam form Charles Jourdan

Sepasang jam Kenneth Cole

Nota Jemari: So, yang mana satu pilihan yang sesuai ek??? Ha jangan lupa lagi satu syiling kijang emas!!
Share:

5 comments:

  1. klu aku kan..aku aik jam tangan yg sepasang tu,jenama Kenneth Cole tu,mahall weii,ataupun jam tangan Tissot tu,tu lg la mahalll..biar pilih yg alah free*bkn membeli* tp menang memakai..ke ke ke

    ReplyDelete
  2. hehehhe mmg ako berkenan gak kat jam tp bkn tissot, ako berkenan yg charles jourdan... ermm.. tgk la mcm mana :-D

    ReplyDelete
  3. sempena 10 tahun keje ke? bukan ko masuk lagi awal dari aku ke? aku bulan 12 ni cukup 10 tahun.

    ReplyDelete
  4. shida,
    memang skrg ni derang buat setahun .. senang.. means sape start tahun 1998, dah dapat thn lepas, so this year sape yg start 1999, x kira la ko msk jan ke feb ker, dia akan bg tahun ni... ko punya tahun depan la baru dapat ehehehhe

    Nurul,
    ye ye ok noted ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.