Followers

Tuesday, January 26, 2010

Mana satu pilihan yang sesuai????


Tissot for men

Tissot for women

Frame, kad holder, jam meja, tempat letak pen from pewter

Set hi-tea

Rantai leher
 
Rantai tangan

Buah rantai dan jam seiko for men

Sepasang jam form Charles Jourdan

Sepasang jam Kenneth Cole

Nota Jemari: So, yang mana satu pilihan yang sesuai ek??? Ha jangan lupa lagi satu syiling kijang emas!!

5 comments:

Sis-Lin said...

klu aku kan..aku aik jam tangan yg sepasang tu,jenama Kenneth Cole tu,mahall weii,ataupun jam tangan Tissot tu,tu lg la mahalll..biar pilih yg alah free*bkn membeli* tp menang memakai..ke ke ke

AKO said...

hehehhe mmg ako berkenan gak kat jam tp bkn tissot, ako berkenan yg charles jourdan... ermm.. tgk la mcm mana :-D

shidadut said...

sempena 10 tahun keje ke? bukan ko masuk lagi awal dari aku ke? aku bulan 12 ni cukup 10 tahun.

TeacherNunu said...

jam tangan tissot....:)

AKO said...

shida,
memang skrg ni derang buat setahun .. senang.. means sape start tahun 1998, dah dapat thn lepas, so this year sape yg start 1999, x kira la ko msk jan ke feb ker, dia akan bg tahun ni... ko punya tahun depan la baru dapat ehehehhe

Nurul,
ye ye ok noted ;)