On the first beat





Tetiba windu plak kat 'abang polis'.... huhu....
Ekceli dah lama pasan ada citer polis kat dalam tibi tapi ntah mcm malas plak nak layan. So malam tadi tergerak plak nak nengok kisah 'abang polis' kat tibi. WOW, i like!!

Dah lama x layan drama2 polis hong kong.
Syiok woooo tambah plak pelakon-pelakon sumer nyer besh2 belaka.
Harus la tetiap malam pasni ako melepak depan tibi. Takmo miss muka 'abang2 polis'.. muahahahaa...

kredit kat budak ni coz ako google akhir nye tercilok gambar2 kat situ.

ps: ermm awat la lately ni asek mimpi yang bukan2.. Tak suker nyer..

Nota Jemari: abang polis oo abang polis... dimana kah dikau bersembunyi??!!
Share:

3 comments:

  1. saya pun suka drama ni....
    nanged u. nang this and Stop using Internet Explorer now!!!

    ReplyDelete
  2. Retna,
    Punyela dah lame akademi polis mainkat tv 9. Lyan x yg tuh? hehhehehe

    ReplyDelete
  3. kiyo,
    laaayaaannnn sngat2 akademi polis tu... hhhaah dari first batch lagi... ;-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.