Followers

Friday, January 8, 2010

Projek 'photo shoot' JASM


Projek tahun 2010. Ntah mcm mana tetiba leh jadi projek pun x pasti. Syyyy ekceli tugasan ni patutnya ako kena siapkan tahun lepas lagi tapi mcm2 masalah, asek bertangguh maka awal2 tahun ni kena la bersemangat sket nak siapkan projek 'photo shoot' JASM. Memula pengarah soh ako buat, ater ako mana terror bab2 edit2 gambar maka ako ajak murshi join dalam ini projek. Sudahnya x pasal2 jadi la projek kami berdua. *tapi mostly dak murshi yg banyak buat keje, ako saport je la dari belakang muahahha*

Department ako akan siapkan projek gambar2 untuk diletakkan kat pintu masuk department. Maka, macam2 idea la yang kuar. So salah satunya adalah projek 'photo shoot' untuk sumer staff. Wah gigih memasing nak siapkan pape yang patut. Semalam ako ngan murshi gigih juga la nak siapkan props yang bersesuaian untuk salah satu sesi 'photo shoot' kami tu nanti.

So, kengkawan ,kowang tunggu je la yek. Hopefully projek kitorang ni berjalan dengan lancar.

Nota Jemari: berdebar2... high expectation dari PENGARAH.. gurlppp

No comments: