CONTEST AKU, DIA & KAMU by unguisme

Salam Thaipusam,

Seharian membongkang je kat umah..
Nak kuar cam malas.. Eh bukan macam memang malas punggg..
Memalam camni baru ada kerajinan nak menghapdet.
Line tenet agak kurang memuaskan sebab tu aktiviti bermain tidak dapat dilakukan sepanjang hari ini.

Ekceli takde mende pun nak hapdet.
Ha dek sebab takde mende tu la ako jawab gak la contest anjuran UGUISME yang ditag oleh en shaizhar. Ok jom layaaannn...

Macam biasa, memana contest pun mesti kena letak banner contest tersebut. Maka, bertempek la banner kat seperti atas ni.

Syarat dia kena jadi follower. 

Ok ni sebagai bukti.

Pastu kena tempek banner kat side bar.
Dan paling penting kena tempek gambar berTIGA!!!
Palingggg susah nak cari sebab nya mostly gambar lelama ako banyak dah delete.

Tetiba terpikir nak tempek gambar yang ini...
Bole la kan.. *wink*

Yang hitam, opkos arr gambar penulis...
Yang merah tu, si pengeTAG ako...
Yang kuning plak, bodygud kami berdua..
hehehhee ok tak?

Lokasi pengambaraan adalah di area SEDENAK.
Eh dah terang lagi bersuluh kan. hahaha..
Ni gambar tahun 2009, on da way beraya ke umah che mat gebu.
Ala takkan kowang tak kenal ngan CMG??
Ishhh pemes En Mat tu.. Tak kenal rugi la weii..
Especially rugi la klu tak merasa sendiri air tangan beliau.

Ok rasa nya dah cukup dah syarat-syarat yang dikehendaki.
Tapi nak kena tag owang lain juga ker??? ermm..

Then, ako try je la ye tag mereka ni..

"~LoVe is CINTA~"


Nota Jemari: OK dah... sesuka je k ;-)
Share:

3 comments:

  1. waaa mcm kenal je signboard tuu..ret aku add koo kat "sahabat blogger" di FB..termasuk Lin sekali...ok eks..tak pe kan?..

    ReplyDelete
  2. hee.. :)
    penyertaan diterima..
    TQ for joining tau..

    ReplyDelete
  3. mat,
    tarak hal laaa... TQ

    ipa,
    ure welkam :)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.