Salam Tahun Baru 2011


"Happy New Year 2011"

Azam?
Takde kot..
Yang lepas-lepas pun masih belum tercapai lagi.

Semangat?
Ermmm.. harap-harap tahun baru ni akan menambahkan semangat untuk bekerja, berkeluarga, dan untuk diri sendiri.

Nota Jemari: Nak jadi 'orang baru', mungkin??!
Share:

7 comments:

 1. Selamat tahun baru 2011 untuk Retna..

  ReplyDelete
 2. Selamat tahun baru ret.. apa azam tahun ni? kawin?? haha

  azam aku tahun ni taknak gi makan kat Batu Gajah, Batu Pahat, Batu Road Supermarket (ada lagi ker) dan juga taknak gi konsert Rock (batu gak tu)..

  ReplyDelete
 3. tak yah tggu thn baru nak wat azam kan.. hehehe..

  Selamat tahun baru 2011 utk anak omak ni.. moga bertambah2 semangat utk kerja..

  ReplyDelete
 4. thanks sumer,
  Samat tahun baru gak :)

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.