Mencari CALON ISTERI KEDUA untuk SUAMI

Dapat forarded email.
Ermmm menarik betul iklan ni.
Tapi betul ke idak, idok le ako pasti ye.
Sekadar berkongsi sesuatu yang menarik pembacaan ako.

Renung-renungkan lah.
Selamat beramal.

~klik gambar untuk pemBESARan~

Nota Jemari: Notis ini dlekatkan di pintu surau perempuan di UK, Labuan.
Share:

5 comments:

  1. salam ret..
    takot baca.. tengok syarat2 tuh macam mengalu2kan semua kategori.. sat lagi bukan 2 jer tambah, terus cukup kuota 4, sebab calon2 yang datang ganteng2.. heheh.. ada berann..

    ReplyDelete
  2. wow..dgn pnuh rela hati ni..bgus gak dia letak kat surau..tpi bila dipikir2kan blik,yg pegi surau ni slalunya ngan laki masing2..hehe

    ReplyDelete
  3. salam kak,
    hehehhe saya yg baca ni pun ngeri kak... ishh ada ke yang sanggup ek? :p

    En Aku,
    part tu tak pasti la kan, maybe sedara mara ke, adik, kakak, mak dia ke yg janda... haahha

    mana tahu ada yang sesuai :p

    ReplyDelete
  4. Alamat cam tak lengkap je...

    * Bertuah eeekkk dapat isteri prihatin terhadap suami ;)

    ReplyDelete
  5. kak e,
    takut gak klu isteri terlampau prihatin sangat camni... bukan apa takut ada udang sebalik mi sup heheh :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.