,

Oh Putih!

TIDAKKKKKKKKKKKKKKKkk!!!!!!

Tidakkkkkkkkkkkk!!!!

Masuk masuk je dalam kereta siang tadi, tetiba terpandangkan tingkap di sebelah. Haaa??? TerNGANGA jap dibuatnyaa.

Ako terlupa tutup tingkap.
Fewww urut dada.
Nasib baik lah takde pape berlaku kat si putih.
Fobia dibuatnya.

Aduss camne la ako cuai sangat arini??
Padahal memang dedua tingkap ako buka pagi tadi dan tingkap belah pemandu je yang ako tutup.Tu la akibatnya klu asyik sangat layan topik pagi kat hot.fm. Muahahhaa tambah-tambah plak topik pagi ni memang HOT kan :-D

Minta-minta la lepas ni ako akan lebih berhati-hati.

Nota Jemari: seb baek padang merbuk (ada gak penjaga), klu kat lrt sentul??!! ... konpom dah tu........
Share:

10 comments:

  1. :) :) :)
    sib baik tak jadi apa apa..
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  2. salam ret,
    sebenarnya ada penyangak perasan tingkap si putih tu terbukak.. dia tak pilih putih sebab ada si hitam kat depan tu hah yang lebih berkilat dan mengancam yang tak tutup tingkap jugak.. selamatt si putihh.. heheh.. akak pun selalu gak cam nih. kadang park kat luar umah, tak kunci sampai esok pagi nya.. bukan lah nak bongkak, tapi akak tak risau sangat sebab si emas akak tu takde sapa nak toleh 2 kali ..heheh..

    ReplyDelete
  3. edy,
    tu laaa...

    kak,
    heeheh lagi arr saya seram kak,, mana tahu lepas ni dia aim plak kat si putih saya ;p

    ReplyDelete
  4. panjang umur si putih tu.. hehehe... melayan topik hangat katakan.....

    ReplyDelete
  5. fuhh! slamat. kalau tidak abis la. dgn keta2 ilang

    ReplyDelete
  6. Hye retna. Lama tak jengah blog retna. Dah 2 tahun agaknye.hehe.

    Mesti nyamuk banyak lam kete.;p

    N mujur takde pepe yg hilang.

    ReplyDelete
  7. mekcu,
    itulah sbb asyik sngat dengar radio, then kelam kabut nak kuar dari kete sampai terlupa kat tingkap ..

    Ann,
    minta dijauhkan la dari kejdian buruk.. tidaakkk

    ted,
    tu laaa seb baek xde pape yg hilang.. lega

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.