Followers

Monday, January 24, 2011

Oh Putih!

TIDAKKKKKKKKKKKKKKKkk!!!!!!

Tidakkkkkkkkkkkk!!!!

Masuk masuk je dalam kereta siang tadi, tetiba terpandangkan tingkap di sebelah. Haaa??? TerNGANGA jap dibuatnyaa.

Ako terlupa tutup tingkap.
Fewww urut dada.
Nasib baik lah takde pape berlaku kat si putih.
Fobia dibuatnya.

Aduss camne la ako cuai sangat arini??
Padahal memang dedua tingkap ako buka pagi tadi dan tingkap belah pemandu je yang ako tutup.Tu la akibatnya klu asyik sangat layan topik pagi kat hot.fm. Muahahhaa tambah-tambah plak topik pagi ni memang HOT kan :-D

Minta-minta la lepas ni ako akan lebih berhati-hati.

Nota Jemari: seb baek padang merbuk (ada gak penjaga), klu kat lrt sentul??!! ... konpom dah tu........

10 comments:

Woofer Storm said...

len kali,berhati2 tau..heheee

Mknace said...

:) :) :)
sib baik tak jadi apa apa..
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

AKO @ retna said...

tu la kan.... seb baek laa...

E.d.Y said...

pergghh..bahaya tu

Aanas said...

salam ret,
sebenarnya ada penyangak perasan tingkap si putih tu terbukak.. dia tak pilih putih sebab ada si hitam kat depan tu hah yang lebih berkilat dan mengancam yang tak tutup tingkap jugak.. selamatt si putihh.. heheh.. akak pun selalu gak cam nih. kadang park kat luar umah, tak kunci sampai esok pagi nya.. bukan lah nak bongkak, tapi akak tak risau sangat sebab si emas akak tu takde sapa nak toleh 2 kali ..heheh..

AKO @ retna said...

edy,
tu laaa...

kak,
heeheh lagi arr saya seram kak,, mana tahu lepas ni dia aim plak kat si putih saya ;p

mekchu said...

panjang umur si putih tu.. hehehe... melayan topik hangat katakan.....

Nik Nurehan said...

fuhh! slamat. kalau tidak abis la. dgn keta2 ilang

Ted said...

Hye retna. Lama tak jengah blog retna. Dah 2 tahun agaknye.hehe.

Mesti nyamuk banyak lam kete.;p

N mujur takde pepe yg hilang.

AKO @ retna said...

mekcu,
itulah sbb asyik sngat dengar radio, then kelam kabut nak kuar dari kete sampai terlupa kat tingkap ..

Ann,
minta dijauhkan la dari kejdian buruk.. tidaakkk

ted,
tu laaa seb baek xde pape yg hilang.. lega