, , ,

S.I.N.G.L.E Nite Outing

Plan last minit memang menjadi kan..
I like!

OK plan nak kuar makan-makan je pun ngan derang. Then tetiba teringat yang sowang cousin tu akan nyambut umur tua lagi beberapa hari. Takut tak dapat nak celebrate pada hari yang sebenar maka, malam tadi secara tak sengaja kami celebrate awal la gitu.

Hepi coming besday, Cik Zarah!
Moga apa yang dihajati selama ini akan tercapai tak lama lagi.
Chaiyok! Chaiyok!

Ehemm... psstt ni tambahan umur yang ke berapa tuh? :p

Ingat senang ke nak gather ngan derang?!
Payah ok, ngalahkan PM.
Padahal memasing kat KL je pung..

S.I.N.G.L.E nite outing ngan derang.
Oh, untuk dia dan dia, hanya tinggal beberapa bulan je lagi untuk jadi SINGLE. Nampak gaya lopeh ni dah tak leh nak join grup ni lagi la weii... Macam dah x sesuai la kan. Hahahhaa..

"ehem.... aci dak klu bulan feb & bulan Mei bulan d.e.m.a.m untuk ako?!"
lalalalalalaa...............

Nota Jemari: 2011, tutup tinger, tutup mata dan paling penting tutup H.A.T.I!!
Share:

5 comments:

  1. bridge tuh kat mana? penang ke? :p

    ReplyDelete
  2. ahaaa....so touching..hihih..thanks ya..cik nana..i'allah..kite bagi dulu depa jalan..kite nyusul kmdian..hihih...wa pon demam....demam...hahahaha

    ReplyDelete
  3. Lily,
    tu kat Putrajaya :)

    Jayah,
    hahhaha ako cam demam yang tak leh nak kebah-kebah dah nih... fengsan weii.... hahhaa

    ReplyDelete
  4. ish, jgn tutup hati kakRet, bahaya. penyakit tu namanya.

    ReplyDelete
  5. cha,
    penyakit kah?? tapi sekali sekala cr penyakit, syiok jugak :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.