Followers

Sunday, January 9, 2011

S.I.N.G.L.E Nite Outing

Plan last minit memang menjadi kan..
I like!

OK plan nak kuar makan-makan je pun ngan derang. Then tetiba teringat yang sowang cousin tu akan nyambut umur tua lagi beberapa hari. Takut tak dapat nak celebrate pada hari yang sebenar maka, malam tadi secara tak sengaja kami celebrate awal la gitu.

Hepi coming besday, Cik Zarah!
Moga apa yang dihajati selama ini akan tercapai tak lama lagi.
Chaiyok! Chaiyok!

Ehemm... psstt ni tambahan umur yang ke berapa tuh? :p

Ingat senang ke nak gather ngan derang?!
Payah ok, ngalahkan PM.
Padahal memasing kat KL je pung..

S.I.N.G.L.E nite outing ngan derang.
Oh, untuk dia dan dia, hanya tinggal beberapa bulan je lagi untuk jadi SINGLE. Nampak gaya lopeh ni dah tak leh nak join grup ni lagi la weii... Macam dah x sesuai la kan. Hahahhaa..

"ehem.... aci dak klu bulan feb & bulan Mei bulan d.e.m.a.m untuk ako?!"
lalalalalalaa...............

Nota Jemari: 2011, tutup tinger, tutup mata dan paling penting tutup H.A.T.I!!

5 comments:

Lily Riani said...

bridge tuh kat mana? penang ke? :p

Anonymous said...

ahaaa....so touching..hihih..thanks ya..cik nana..i'allah..kite bagi dulu depa jalan..kite nyusul kmdian..hihih...wa pon demam....demam...hahahaha

AKO @ retna said...

Lily,
tu kat Putrajaya :)

Jayah,
hahhaha ako cam demam yang tak leh nak kebah-kebah dah nih... fengsan weii.... hahhaa

ch@ said...

ish, jgn tutup hati kakRet, bahaya. penyakit tu namanya.

AKO @ retna said...

cha,
penyakit kah?? tapi sekali sekala cr penyakit, syiok jugak :p