, , ,

Happy Birthday in advance, ABIN

Ahad ako g jenjalan ngan ABIN.
Then baru teringat, 7 Ogos nanti besday dia.
Tapi tengah bulan puasa.
Maka, tetiba datang idea nak celebrate awal sket.

Cecepat beli kek.
Simple sudah!
Bukan sumer orang nak makan kek kan.
Yang penting ada patung 'emon' (doraemon).

Bukan main suka lagi si ABIN.
Excited sungguh dia.
Lebih-lebih lagi bila kitorang nyanyi lagu hepi besday.
Sengih memanjang je tuh.

Very very excited!!
Tak sabar nak gigit emon tu.

Dan abesh je makan kek, dok ke hulu hilir bawa patung ipin upin sambel nyanyi lagu hepi besday!
Pastu paksa-paksa kita soh nyanyi sama-sama dia lagi.
Adehh..... pape pun,

Happy birthday yang ke 3 tahun!
Moga jadi anak yang soleh dan yang penting, 
jangan noti-noti dan jangan buli-buli orang lain , OK!

Cayanggg ABIN!
Nanti raya kita raya ame-ame ye!! ;-)
MMuuuuuaaacchhh

Nota Jemari: 7 Ogos 2008 ~ 7 Ogos 2011
Share:

7 comments:

  1. bukan main lagi tersengih dia eh? hehehehehehe...excited !

    ReplyDelete
  2. Hepi besday in advance Abin!... :)
    bukan main tembam ye dia..mcm aunty nana jugak..hahahaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. dila,
    tau xpe...
    sepanjang masa dok nyanyi lagu hepi besday!!

    lin,
    erkk dushh duhss.. ako tembam comei je pungggg:p

    ReplyDelete
  4. maaf ye.tergelak tengok doraemon atas kek tu.hehehe. selamat hari lahir abin. peace!

    ReplyDelete
  5. nanti klu ABIN dah besar, dia baca kat sini, musti dia akan jawab,

    "tengkiu uncle & aunty sumer for da wish;-)"

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.