Followers

Thursday, August 18, 2011

Kad Raya 2011

Wah tak sangka tahun ni dapat juga kad raya.
Kad raya pertama adalah daripada puan speaker aka Linda.
Opismet yang bukan satu department. Tengkiu Linda!
Surprise juga bila tau kad raya itu datangnya dari puan sepaker.
Slalunya orang pertama yang akan hantar kad ke ako adalah Puan Ila.
Tapi taun ni beliau cam sunyi sepi plak dari xtvt menghantar kad raya.
Kenapa ya???

Pastu muncul plak kad raya ni dalam peti surat ako beberapa ari selepas tu.
Kad raya puan ch@.
Adoiiyaaiii... kecil molek je tulisan nya.
Seb baek la mata ako ni masih leh baca tulisan si cha ni.
Bolat-bolat, kecik-kecik hhehe tapi tulisan dia cantek ;-)
Thanks ch@.

Hari ni muncul lagi 2 kad raya.
Satu dari maxis.
Satu lagi, dok belek stem.
Sah dah tau dari siapa.
Sape lagi klu bukan sishoney yang bagi.

Thanks adik!!
Hahahaha ye ye kad kawen kakak masih dalam proses lakaran.
Ntah bila akan siap. hhahaa..
Tu la dari awak dok tunggu kad kawen saya, baik la awak kirim kan kad raya macam ni kepada saya.
Kan seronok bila baca :p

Eh eh, tolong buat kad raya untuk kita satu.
Muahahaha.... psst awak kan rajin dan kreatif :p

Belek kad raya dari maxis.
Excited tau bila buka tup tup ada sampul duit raya yang padat gitu.
Suspen. Hati dah berbunga2 kot-kot la dapat duit raya BESAR!!
Tebal tuh :p

Buka punya buka, alih-alih yang ado beberapa keping sampul duit raya.
Cisss!!! Mati-mati ingatkan maxis nak bagi duit raya betul2.
Tapi nak puas kan hati, setiap sampul tu ako dok korek2 gak tengok isi nya,
Mana le tau kot2 terselit barang singgit ke dalam tu.
Ke sudah kosong je pung.

OK la ak terima dengan hati terbuka.
Isskkk next time jgn bagi terkejut-kejut camni ek.
Frust tau!! :p

Tapi cantek arr..
Kualiti sampul tu bagus.
Tebal! Sah kena letak duit raya banyak-banyak dalam tuh.
OK takmoh!!!
Guna sampul opis punya sudah!! Jimat sket duit raya ako.

Pape pun, thanks to ALL yang sudi bagi kad raya untuk ako.
EXCITED ok!!

Eh eh, kawan yang satu tu kata nak bagi kad raya.
Tapi apsal tak sampai2 lagi ni??

"Cik huda oo cik huda..
Mana kad raya ko tak sampai-sampai lagi ni weii???!!"

Nota Jemari: rindu zaman dok menuggu posmen tetiap ari...

9 comments:

Mya said...

aku pun dpt kad raya dr kak speaker gak. kad raya pertama gak. he he..

cikyatz said...

kita lum dpt ag le kad raye..huhuhu..

Ely Hasrul said...

byk nye kad raya dpt! tahun nih dpt kad raya sume dari Spa, GNC, Maxis hahaha ngarut tul. cam bese tiap tahun smpul raya dari maybank & exxon aje. tp tiap tahun gak duit raya xlaku gara2 ramai sgt yg bg duit raya smpai sume kezen kecik2 dh lari bila part aku nk kasik.. cess dorg ingat duit aku xlaku ke? cis

Oh Oeya said...

alaa.. alaaa.. comeiii.. :)

Anonymous said...

kad raya aku?
mana?

akuFARA?

ch@ said...

byk kakRet dapat kad raya. jeles.
sampul duit raya tu, terrrsangaaatttlaaa canteknyaaa. hihiii. warna pe tu eh? hijauuuu.

AdanyaKauUntukku said...

Retna

ada ada..
cumanya bz skit lately neih

boss punyapun tak buat lagik..boleh?

AKO @ retna said...

Mya,
Kan kan.. surprise aii dia nak bagi kad dulu hehe

cik yatz,
takpe, apa kata yat yg htr kad raya dl kat org ;-)

Ely,
ahahaha budak2 la ni demand betul tang duit ghaye kan.. Klu sorang nak minta rm10, harus bankrup org yg bagi duit tu.. haha

oeya,
kan comel kan ;-)

Fara,
erkkk bukan ko ckp ko nak bagi ako dulu ker?? huh majoksssss :p

ch@,
aha cantek kan sampul tu..
siyes mmg kualiti dia bagus tau ;-)

ila,
fuh ingat ko lupa! haahaha :-D

ch@ said...

kita dapat sampul raya ni jugak.
abi ada nombor maxis, besar dan duit pun kena besar juga.