Followers

Monday, August 15, 2011

Nak DUIT RAYA tak??

Eh sape tak nak duit, betul tak?
Nak nak dah nak ghaye ni.
Opkos ramai yang tengah excited nak kumpul duit raya.
Tapi bukan ako yang nak bagi kowang ek.
hhehehe.... ai masih belom mampu nak bagi duit raya sorang seketul ya.
Insyallah, rezeki tahun depan je la ye..

Meh join meh.
Bukan di sini tapi di sana.
Blog http://adanyakauuntukku.blogspot.com/ telah berbesar hati nak bagi kowang duit.
So, baik kowang komen cepat especially kat blog dia.

Puan Ila,
AKo nak tag nama-nama seperti dibawah ya.
~ Puan Marlin
~ Puan Biqque
~ Puan Mekcu

Moga-moga ako dan mereka antara yang bertuah dapat duit raya.
hehehe...

Yeehaaaa.... Aiyo kengkawan kita doa agar2 kita antara yang BERTUAH!!

Nota Jemari: cepat cepat sebelum terlambat!

2 comments:

mekchu said...

ohh... ini tag utk org lain pulak.. adoii.. pening jap... hehehe.. ok ok.. noted..

*sbnarnya tak sabar nk tggu "lucky raya' tu.. hehe

AKO @ retna said...

heheheh
sila sila..
mana tahu rezeki dapat duit raya kat situ ;-)