,

Nak DUIT RAYA tak??

Eh sape tak nak duit, betul tak?
Nak nak dah nak ghaye ni.
Opkos ramai yang tengah excited nak kumpul duit raya.
Tapi bukan ako yang nak bagi kowang ek.
hhehehe.... ai masih belom mampu nak bagi duit raya sorang seketul ya.
Insyallah, rezeki tahun depan je la ye..

Meh join meh.
Bukan di sini tapi di sana.
Blog http://adanyakauuntukku.blogspot.com/ telah berbesar hati nak bagi kowang duit.
So, baik kowang komen cepat especially kat blog dia.

Puan Ila,
AKo nak tag nama-nama seperti dibawah ya.
~ Puan Marlin
~ Puan Biqque
~ Puan Mekcu

Moga-moga ako dan mereka antara yang bertuah dapat duit raya.
hehehe...

Yeehaaaa.... Aiyo kengkawan kita doa agar2 kita antara yang BERTUAH!!

Nota Jemari: cepat cepat sebelum terlambat!
Share:

2 comments:

  1. ohh... ini tag utk org lain pulak.. adoii.. pening jap... hehehe.. ok ok.. noted..

    *sbnarnya tak sabar nk tggu "lucky raya' tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. heheheh
    sila sila..
    mana tahu rezeki dapat duit raya kat situ ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.