Nak DUIT RAYA tak??

Eh sape tak nak duit, betul tak?
Nak nak dah nak ghaye ni.
Opkos ramai yang tengah excited nak kumpul duit raya.
Tapi bukan ako yang nak bagi kowang ek.
hhehehe.... ai masih belom mampu nak bagi duit raya sorang seketul ya.
Insyallah, rezeki tahun depan je la ye..

Meh join meh.
Bukan di sini tapi di sana.
Blog http://adanyakauuntukku.blogspot.com/ telah berbesar hati nak bagi kowang duit.
So, baik kowang komen cepat especially kat blog dia.

Puan Ila,
AKo nak tag nama-nama seperti dibawah ya.
~ Puan Marlin
~ Puan Biqque
~ Puan Mekcu

Moga-moga ako dan mereka antara yang bertuah dapat duit raya.
hehehe...

Yeehaaaa.... Aiyo kengkawan kita doa agar2 kita antara yang BERTUAH!!

Nota Jemari: cepat cepat sebelum terlambat!

2 comments:

  1. ohh... ini tag utk org lain pulak.. adoii.. pening jap... hehehe.. ok ok.. noted..

    *sbnarnya tak sabar nk tggu "lucky raya' tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. heheheh
    sila sila..
    mana tahu rezeki dapat duit raya kat situ ;-)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com