Friday, August 5, 2011

Statistik Minggu Pertama Puasa

Assalamualaikum,

Salam ramadhan untuk semua ya.
Ako notice la kan, baru seminggu puasa ni, 
statistik ako banyak menunjukkan orang dok google pasal 'buffet ramadhan 2011'.

Tak sesia juga la kan, walau entry pasal buffet ramadhan kat blog ako ni berapa ketul la sangat, tapi sekurang-kurang nya bila kowang google, tempias dan pecikan carian kowang melekat juga ke blog ako ye.

Alhamdulilah.
Ako suke!
Suka sangat-sangat.
Secara tak langsung, dapat la juga menaikkan statistik kat nuffnang ako.



Terima kasih sangat-sangat la buat kowang yang TERmasuk ke blog AKO Tetap AKO ni secara tak sengaja.
Sangat-sangat ako hargai.
Ako pun suka je nak share pape info yang rasa sesuai tuk kowang baca.
Untung-untung manfaat nya kowang juga yang dapatkan ;-)

Ok takpe, nanti ako survey-surveykan lagi tempat yang menarik untuk berbuka ya.
Dan ako try juga la cari mana-mana buffet ramadhan untuk kowang cuba nanti.
So, hingga saat itu, klu dah termasuk sini, lepas ni bole masuk lagi kan ;-)

Saaaayaaangg kowang!
Thanks a lot!

Nota Jemari: walau tak banyak mcm kowang tapi ako puas ati!

6 comments:

  1. buffet ramadhan, menu, resepi.. huiii itu semua fav di bulan puasa... hihihi...

    ReplyDelete
  2. ye betul tu kan...
    carian yang biasa di bulan ramadhan hehhe ;)

    ReplyDelete
  3. Tahun depan cuba lagi...
    Aku punya plk byk org survey kadar zakat hahahahhaa :)

    ReplyDelete
  4. ko nak soh ako cuba apa tahun depan ni?? konpius jap?? erkk..

    ReplyDelete
  5. maksud sis lin

    cuba update pasal buffet ramadhan di sana sini. mesti ramai org view

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.