Followers

Friday, August 5, 2011

Statistik Minggu Pertama Puasa

Assalamualaikum,

Salam ramadhan untuk semua ya.
Ako notice la kan, baru seminggu puasa ni, 
statistik ako banyak menunjukkan orang dok google pasal 'buffet ramadhan 2011'.

Tak sesia juga la kan, walau entry pasal buffet ramadhan kat blog ako ni berapa ketul la sangat, tapi sekurang-kurang nya bila kowang google, tempias dan pecikan carian kowang melekat juga ke blog ako ye.

Alhamdulilah.
Ako suke!
Suka sangat-sangat.
Secara tak langsung, dapat la juga menaikkan statistik kat nuffnang ako.



Terima kasih sangat-sangat la buat kowang yang TERmasuk ke blog AKO Tetap AKO ni secara tak sengaja.
Sangat-sangat ako hargai.
Ako pun suka je nak share pape info yang rasa sesuai tuk kowang baca.
Untung-untung manfaat nya kowang juga yang dapatkan ;-)

Ok takpe, nanti ako survey-surveykan lagi tempat yang menarik untuk berbuka ya.
Dan ako try juga la cari mana-mana buffet ramadhan untuk kowang cuba nanti.
So, hingga saat itu, klu dah termasuk sini, lepas ni bole masuk lagi kan ;-)

Saaaayaaangg kowang!
Thanks a lot!

Nota Jemari: walau tak banyak mcm kowang tapi ako puas ati!

6 comments:

mekchu said...

buffet ramadhan, menu, resepi.. huiii itu semua fav di bulan puasa... hihihi...

AKO @ retna said...

ye betul tu kan...
carian yang biasa di bulan ramadhan hehhe ;)

Sis-Lin said...

Tahun depan cuba lagi...
Aku punya plk byk org survey kadar zakat hahahahhaa :)

AKO @ retna said...

ko nak soh ako cuba apa tahun depan ni?? konpius jap?? erkk..

Shaizhar said...

maksud sis lin

cuba update pasal buffet ramadhan di sana sini. mesti ramai org view

AKO @ retna said...

laaa kan dah update tu....