Followers

Wednesday, February 15, 2012

Trend BEAR kat MONTOT kete

gambar: ako google ye!!


Pernah nampak tak orang slalu letak teddy bear kecik macam dalam gambar atas tu kat montot kete derang?
Comei???
Heheeh bagi ako pestime nampak memang comei sesangat.
Sweet siot! Dan opkos nak tahu gak nape derang letak camtu.
Sesaja atau ada makna tersendiri kan ;-)

Terbaca la kat blog si mekcu pasal persoalan ako tu.
So cam tertarik nak share ngan kowang.
Nak tahu apa kisah di sebalik teddy bear comei tu, moh kita sesama baca kat blog mekcu k.

Nota Jemari: psstt alang-alang letak je teddy bear beso ,, huh tak moh plak kan :p

5 comments:

Intan said...

Selalu nampak. Comei memang ler comeiii.. tapiiii.. ciannya teddy tuuu... huhuhu

AdanyaKauUntukku said...

tu seketul kan..
ila nampak bukan kat bawah montot je..


kat aerial pun ada....pakej kekdahnya

mekchu said...

yg letak getah tu ada logik jugak sbb tak nak kena kilat ke pebenda tu.. hihihihihi..

baik2 kalau2 bear2 kecik ako banyak hilang.. dah tau kat mana nak carik..

Azizan Zolkipli said...

Hmmm. langsung tak berminat untuk berbuat demikian. tengok ajelah kot orang lain buat camtu ...

thenunu said...

kak retna, hari tu baru nunu tengok satu kereta ada bear kat bawah, then tanya husband, dia pun tak tahu naper.dia kata maybe nampak cantik kot..now,baru sy tahu ...