Trend BEAR kat MONTOT kete

gambar: ako google ye!!


Pernah nampak tak orang slalu letak teddy bear kecik macam dalam gambar atas tu kat montot kete derang?
Comei???
Heheeh bagi ako pestime nampak memang comei sesangat.
Sweet siot! Dan opkos nak tahu gak nape derang letak camtu.
Sesaja atau ada makna tersendiri kan ;-)

Terbaca la kat blog si mekcu pasal persoalan ako tu.
So cam tertarik nak share ngan kowang.
Nak tahu apa kisah di sebalik teddy bear comei tu, moh kita sesama baca kat blog mekcu k.

Nota Jemari: psstt alang-alang letak je teddy bear beso ,, huh tak moh plak kan :p
Share:

5 comments:

  1. Selalu nampak. Comei memang ler comeiii.. tapiiii.. ciannya teddy tuuu... huhuhu

    ReplyDelete
  2. tu seketul kan..
    ila nampak bukan kat bawah montot je..


    kat aerial pun ada....pakej kekdahnya

    ReplyDelete
  3. yg letak getah tu ada logik jugak sbb tak nak kena kilat ke pebenda tu.. hihihihihi..

    baik2 kalau2 bear2 kecik ako banyak hilang.. dah tau kat mana nak carik..

    ReplyDelete
  4. Hmmm. langsung tak berminat untuk berbuat demikian. tengok ajelah kot orang lain buat camtu ...

    ReplyDelete
  5. kak retna, hari tu baru nunu tengok satu kereta ada bear kat bawah, then tanya husband, dia pun tak tahu naper.dia kata maybe nampak cantik kot..now,baru sy tahu ...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.