Followers

Thursday, August 9, 2012

KFC Voucher

Tadi ada buat satu entry pasal vocuher KFC ni.
Pastu thanks to Ayeesha yg alert pasal voucher tiruan ni.
Memang ada dengar gak tapi selepas masuk website facebook KFC, then baru konpom, memang ada yang buat voucher tiruan ni.

Aishh..... macam-macam la kan.

Terima kasih la pada Ayeesha sebab prihatin.
Klu tak, tak pasal-pasal ako jadi 'mangsa' keadaan. hahahah

So kengkawan, lepas ni kena lebih berhati-hati la ye dengan promosi-promosi ni sumer.

Nota Jemari: Jom buka kat pizza je la hari ni :p

12 comments:

watyz said...

kat mana dpt kupon tu? cari x jumpa sbb x ble nak print pd page awak la.. tQ

retna yusof said...

oo ye ke?
nak saya email?
saya dpt dr email..

watyz said...

oh ye ke? ble jugak.
watyz82@gmail.com
tQ

Ayeesha said...
This comment has been removed by the author.
retna yusof said...

Kupon ni boleh di share... tapi sebab saya dapat dr email.. so rsnya sesape yg nak bole bg email, nnt saya fwrd je ;)

Ayeesha said...

assalamualaikum..

maaf retna menyusahkan...
td dah wat sedikit penyelidikan ;)
kebetulan jumpa ni
www.facebook.com/KFCMalaysia

pihak kfc cakap dah xde promosi kupon tu... tampered version dr yg lepas...

watyz said...

la ye ke??? hm.. x ble nak buka fb la...

Ayeesha said...

saya pun xleh bukak fb...
gigih bukak fb guna hp suami...
huhuhu...

retna yusof said...

ook xpe.. mmg dah agak coz member ada inform tadi kat FB ada kupon palsu

retna yusof said...

Terima kasih inform, nnt saya delete ye entry ni.. ;-)

Ayeesha said...

ok...terima kasih jugak kat retna sudi sharing dgn kami..
p/s: slalu SR je... ;)

watyz said...

saya pon dh tgk td kat fb. sabo je la kan... dh delete n3 kat blog tadik...