Thursday, August 9, 2012

KFC Voucher

Tadi ada buat satu entry pasal vocuher KFC ni.
Pastu thanks to Ayeesha yg alert pasal voucher tiruan ni.
Memang ada dengar gak tapi selepas masuk website facebook KFC, then baru konpom, memang ada yang buat voucher tiruan ni.

Aishh..... macam-macam la kan.

Terima kasih la pada Ayeesha sebab prihatin.
Klu tak, tak pasal-pasal ako jadi 'mangsa' keadaan. hahahah

So kengkawan, lepas ni kena lebih berhati-hati la ye dengan promosi-promosi ni sumer.

Nota Jemari: Jom buka kat pizza je la hari ni :p

12 comments:

  1. kat mana dpt kupon tu? cari x jumpa sbb x ble nak print pd page awak la.. tQ

    ReplyDelete
  2. oo ye ke?
    nak saya email?
    saya dpt dr email..

    ReplyDelete
  3. oh ye ke? ble jugak.
    watyz82@gmail.com
    tQ

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Kupon ni boleh di share... tapi sebab saya dapat dr email.. so rsnya sesape yg nak bole bg email, nnt saya fwrd je ;)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..

    maaf retna menyusahkan...
    td dah wat sedikit penyelidikan ;)
    kebetulan jumpa ni
    www.facebook.com/KFCMalaysia

    pihak kfc cakap dah xde promosi kupon tu... tampered version dr yg lepas...

    ReplyDelete
  7. la ye ke??? hm.. x ble nak buka fb la...

    ReplyDelete
  8. saya pun xleh bukak fb...
    gigih bukak fb guna hp suami...
    huhuhu...

    ReplyDelete
  9. ook xpe.. mmg dah agak coz member ada inform tadi kat FB ada kupon palsu

    ReplyDelete
  10. Terima kasih inform, nnt saya delete ye entry ni.. ;-)

    ReplyDelete
  11. ok...terima kasih jugak kat retna sudi sharing dgn kami..
    p/s: slalu SR je... ;)

    ReplyDelete
  12. saya pon dh tgk td kat fb. sabo je la kan... dh delete n3 kat blog tadik...

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.