,

KFC Voucher

Tadi ada buat satu entry pasal vocuher KFC ni.
Pastu thanks to Ayeesha yg alert pasal voucher tiruan ni.
Memang ada dengar gak tapi selepas masuk website facebook KFC, then baru konpom, memang ada yang buat voucher tiruan ni.

Aishh..... macam-macam la kan.

Terima kasih la pada Ayeesha sebab prihatin.
Klu tak, tak pasal-pasal ako jadi 'mangsa' keadaan. hahahah

So kengkawan, lepas ni kena lebih berhati-hati la ye dengan promosi-promosi ni sumer.

Nota Jemari: Jom buka kat pizza je la hari ni :p
Share:

12 comments:

  1. kat mana dpt kupon tu? cari x jumpa sbb x ble nak print pd page awak la.. tQ

    ReplyDelete
  2. oo ye ke?
    nak saya email?
    saya dpt dr email..

    ReplyDelete
  3. oh ye ke? ble jugak.
    watyz82@gmail.com
    tQ

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Kupon ni boleh di share... tapi sebab saya dapat dr email.. so rsnya sesape yg nak bole bg email, nnt saya fwrd je ;)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..

    maaf retna menyusahkan...
    td dah wat sedikit penyelidikan ;)
    kebetulan jumpa ni
    www.facebook.com/KFCMalaysia

    pihak kfc cakap dah xde promosi kupon tu... tampered version dr yg lepas...

    ReplyDelete
  7. la ye ke??? hm.. x ble nak buka fb la...

    ReplyDelete
  8. saya pun xleh bukak fb...
    gigih bukak fb guna hp suami...
    huhuhu...

    ReplyDelete
  9. ook xpe.. mmg dah agak coz member ada inform tadi kat FB ada kupon palsu

    ReplyDelete
  10. Terima kasih inform, nnt saya delete ye entry ni.. ;-)

    ReplyDelete
  11. ok...terima kasih jugak kat retna sudi sharing dgn kami..
    p/s: slalu SR je... ;)

    ReplyDelete
  12. saya pon dh tgk td kat fb. sabo je la kan... dh delete n3 kat blog tadik...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.