Pizza Hut Offer Coupon


Aritu klu x silap McD ada buat offer coupon jugak kan, "Buy 1, Get 1 Free Chicken Foldover".

Kali ni Pizza Hut pun x lepaskan peluang offer coupon FREE untuk kowang.
"Buy 1 Regular Pizza, FREE 1 Regular Pizza".
Offer ni bermula dari 8 hingga 10 Ogos sahaja.
Dari jam 11 pagi hingga 11 malam.

So, apa tunggu lagi, moh la kita ke Pizza hut sekarang juga!

Selamat Berbuka makan pizza ;-)

Nota Jemari: Offer untuk TAKE AWAY ONLY!!

2 comments:

  1. wow! skang ni masing2 buat free kan? teringin nak rasa yellow cab and papa john, sedap tak? penah rasa?

    ReplyDelete
  2. berlumba2 depa kan.. tp awat sekejap sgt promosinya.. blk kang nak tapaw lah.. adoiii pedih perut..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com