Followers

Tuesday, August 7, 2012

Pizza Hut Offer Coupon


Aritu klu x silap McD ada buat offer coupon jugak kan, "Buy 1, Get 1 Free Chicken Foldover".

Kali ni Pizza Hut pun x lepaskan peluang offer coupon FREE untuk kowang.
"Buy 1 Regular Pizza, FREE 1 Regular Pizza".
Offer ni bermula dari 8 hingga 10 Ogos sahaja.
Dari jam 11 pagi hingga 11 malam.

So, apa tunggu lagi, moh la kita ke Pizza hut sekarang juga!

Selamat Berbuka makan pizza ;-)

Nota Jemari: Offer untuk TAKE AWAY ONLY!!

2 comments:

Biqque said...

wow! skang ni masing2 buat free kan? teringin nak rasa yellow cab and papa john, sedap tak? penah rasa?

mekchu said...

berlumba2 depa kan.. tp awat sekejap sgt promosinya.. blk kang nak tapaw lah.. adoiii pedih perut..