,

TIPS Fotografi

Ehem...
Ehem..

Eh cop!!

Ako bukan nya pakar dalam fotografi.
Apatah lagi memiliki kamera yang canggih manggih.
Tidak!
Ako belom mampu nak jadi pakar apatah lagi mampu nak beli kamera memahal.

Cuma ako tertarik dengan satu entry tentang TIPS pasal FOTOGRAFI ni.
Bagi ako yang ZERO ilmu tentang gambar bergambar ni, rasa nya memang kagum la bila baca entry tersebut.

Tapi bagi korang yang dah jadi PAKAR tentang pengGAMBARan ni, mungkin entry yang ako bakal kongsi nanti x menjadi tarikan buat kowang.

Pape pun, ILMU dan INFO tak salah klu kita pun turut sama mengkongsikan nya dengan mereka yang betul-betul ingin belajar dan tambah pengetahuan, tak gitu?!

So, jom ako kongsi ngan kowang TIPS FOTOGRAFI yang ako baca dari blog bakal chef yang tengah naik nama nya ni.


Heheh... ala ako share link je la ek.
Itu je satu-satu cara yang MAMPU ako buat.. :p

Selamat Membaca & Menambah ilmu ye kengkawan ;-)

Nota Jemari: Che CT oo Che CT, kita share link awak tu kat sini ye :p
Share:

3 comments:

  1. Assalamualaikum Ret,

    Lama banget tak singgah blog ni. rasa macam ada kehilangan aje bila dapat kembali ke blog ni..rinduuuuu!!

    terima kasih eh sebab sudi letak link dan kongsikan bersama tips fotografi, mudah2 ada yang berminat sikit masa lagi macam awak hehehe

    nanti boleh tempah kamerawomen tuk majlis awak tu ya hahaha

    ReplyDelete
  2. beb... emmuuahhh!
    oit..
    kurang ektip hapdet bl0g eh skang? jgn mcm tu ler.. i peminat setia u tau... ",)

    akuFARA?

    ReplyDelete
  3. Sory ye cik Fara,

    Saya kekeringan idea dan kemalasan melanda di saat-saat skrg ni hehe..

    Insyallah bile idea datang menjelma dan kerajinan pun muncul, maka berhapdet la ia disini ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.