,

Kenduri kesyukuran & Aqiqah

First of all, tahniah Angah sebab dapat baby aritu.
Bukan satu tapi sekali 2...
Seronok dengar bila orang dapat baby kembar ni. 
Asal la keturunan belah kita xde yang kembar eh angah? hahaha


Semalam gi kenduri qiqah anak sepupu ako kat sri kembangan.
Majlis start dalam kul 12.30 tghari.
Ako sampai je dah pukul 2 lebih.
Konpom la sampai-sampai baby pun dah membuta kan.


Alolo.... tomei nya derang.
Arghhh cecepat la nak dapat baby ni...


Thanks Angah sebab jemput kitorang.
Klu ada makan-makan, jangan segan-segan jemput kitorang lagi. 
hehehe....

Tahniah lagi sekali!
Moga dedua baby membesar dengan sihat dan jadi insan yang solehah.

Nota Jemari: tak makan pun kambeng tapi balik tu terus saket kepala yang dasyat!
Share:

4 comments:

  1. Eh eh kembar?? comeynyaaaaa...

    Rettt...seriusly aku suke tgk gambo ko yg ni, comeynyaaaa...berseri2 gitu, mcm ada sesuatu, ke seri pengantin ek..lalalalalala

    ReplyDelete
  2. bestkan dapat kembar...
    meriah hidup...
    sekali beranak terus dapat 2 hahaha...

    seri?
    oitt oitt tu seri 'NUR' flash je kot hahahaha..... :D

    ReplyDelete
  3. Iyeee lain beno muka ko tu, cucuk ke? hahahaha

    Tu tudung baru ke tu?

    ReplyDelete
  4. apa barang men cocok cocok plak ni hahaha....

    tudung beli dah lama, br je pakai.. :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.