Monday, May 19, 2014

Trip Matahari Terbit: Teaser

"Tadaima"
Yeehaaaa I'm home!

Penat nyaa tapi sangat puas hati!!
Kaki tangan dah lenguh-lenguh.
Badan ni toksah citer ar kan..

Kepuasan mengatasi kepenatan!
hahaha.... 

Nanti ada masa baru cerita details k.

Tempek beberapa keping gambar buat tatapan korang dulu.

Enjoy!


~Hiroshima~

~Kobe~


~Osaka~

~Kyoto~

~Takayama~

~Tateyama~

~Fuji Q Highland~


~Tokyo~

Nota Jemari: bersambung nanti...

9 comments:

  1. Ehh..Ako dah balik...cepat je masa berlalu kan..rasa cam baru pegi je..wowwww...byk tempat yg ako pegi JM tak pegi hari tu...mesti best ni...dah hilang rasa penat nanti kongsi tau :-)

    ReplyDelete
  2. Insyallah JM, ada masa, ada idea, ada tenaga mesti share punya cerita k ;-)

    ReplyDelete
  3. Welkam back... menunggu citer dengan sabar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena cr mood ni azra... mati nak tgk blk gmbr2 ni hahha

      Delete
  4. Jepun memnag ohsem... sonok baca N3 org yg suka jenjalan obesi ni..

    Assalam AKO...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam...

      yup mmg sonok kan bc citer org2 g jenjalan ni...

      Delete
  5. Nice picture!
    Bila agaknya dapat ke sana ya. Kumpul duit banyak2 la nampaknya.

    ReplyDelete
  6. Dapat pie Fuji Q... owhh saya jelesss...

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.