, ,

Trip Matahari Terbit: Teaser

"Tadaima"
Yeehaaaa I'm home!

Penat nyaa tapi sangat puas hati!!
Kaki tangan dah lenguh-lenguh.
Badan ni toksah citer ar kan..

Kepuasan mengatasi kepenatan!
hahaha.... 

Nanti ada masa baru cerita details k.

Tempek beberapa keping gambar buat tatapan korang dulu.

Enjoy!


~Hiroshima~

~Kobe~


~Osaka~

~Kyoto~

~Takayama~

~Tateyama~

~Fuji Q Highland~


~Tokyo~

Nota Jemari: bersambung nanti...
Share:

9 comments:

  1. Ehh..Ako dah balik...cepat je masa berlalu kan..rasa cam baru pegi je..wowwww...byk tempat yg ako pegi JM tak pegi hari tu...mesti best ni...dah hilang rasa penat nanti kongsi tau :-)

    ReplyDelete
  2. Insyallah JM, ada masa, ada idea, ada tenaga mesti share punya cerita k ;-)

    ReplyDelete
  3. Welkam back... menunggu citer dengan sabar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena cr mood ni azra... mati nak tgk blk gmbr2 ni hahha

      Delete
  4. Jepun memnag ohsem... sonok baca N3 org yg suka jenjalan obesi ni..

    Assalam AKO...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam...

      yup mmg sonok kan bc citer org2 g jenjalan ni...

      Delete
  5. Nice picture!
    Bila agaknya dapat ke sana ya. Kumpul duit banyak2 la nampaknya.

    ReplyDelete
  6. Dapat pie Fuji Q... owhh saya jelesss...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.