Followers

Monday, November 3, 2014

30-day-blog-challenge



Ako baca pasal ni kat blog ila.
Haha macam menarik je kan.
Memang tengah takde idea nak update blog kan.

Plan asal nak start challenge ni 1 November aritu tapi memandangkan idea-idea entry selama 30 hari masih dalam proses nak memikir lagi, tambah plak kebizian wiken aritu, maka nya challenger ni ditangguh lagi la ye.

Maybe dalam minggu ni atau minggu depan,
so tunggu!!

Nota Jemari: masih memikir-mikir nak buat entry apa untuk 30 hari ni ... 

6 comments:

ch@ said...

owh lain ngn kita punya,
ini versi omputih. hehe.
kita buat versi melayu saja.
so far masih terurus lagi.
bln dpn kakRet, 31 hari.
end of 2014.

S2m3r said...

Gud luck retna..

U can do it

Sis Lin said...

Macam best je...tp versi melayu ke omputih? Yg kwn2 aku duk buat tu versi melayu..

Nk update yg selalu ni terkial2,.adeiii hahahaha

anakomak said...

Melayu bole omputih pun bole... blog ko.. suka hati ko la haha

Jari Manis said...

susah jgk challenge perlu cari tajuk sendiri..caiyok..semoga berjaya sahut challenge tu

Ania said...

Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)