30-day-blog-challenge



Ako baca pasal ni kat blog ila.
Haha macam menarik je kan.
Memang tengah takde idea nak update blog kan.

Plan asal nak start challenge ni 1 November aritu tapi memandangkan idea-idea entry selama 30 hari masih dalam proses nak memikir lagi, tambah plak kebizian wiken aritu, maka nya challenger ni ditangguh lagi la ye.

Maybe dalam minggu ni atau minggu depan,
so tunggu!!

Nota Jemari: masih memikir-mikir nak buat entry apa untuk 30 hari ni ... 

6 comments:

  1. owh lain ngn kita punya,
    ini versi omputih. hehe.
    kita buat versi melayu saja.
    so far masih terurus lagi.
    bln dpn kakRet, 31 hari.
    end of 2014.

    ReplyDelete
  2. Gud luck retna..

    U can do it

    ReplyDelete
  3. Macam best je...tp versi melayu ke omputih? Yg kwn2 aku duk buat tu versi melayu..

    Nk update yg selalu ni terkial2,.adeiii hahahaha

    ReplyDelete
  4. Melayu bole omputih pun bole... blog ko.. suka hati ko la haha

    ReplyDelete
  5. susah jgk challenge perlu cari tajuk sendiri..caiyok..semoga berjaya sahut challenge tu

    ReplyDelete
  6. Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com