Followers

Thursday, July 24, 2008

Jam oo Jam

Aritu ako gi KLCC..
Sempat la kejap jenguk kat satu gerai ni.
Gerai tu jual jam2 tangan mcm2 bentuk.
Ekceli dari dulu ako ni memang penggemar kumpul jam tangan.
Tak kisah la murah ke mahal ke, asal nampak menarek kat pandangan mata, ako sambar je.
So, tadi niat di hati nak la jgk sambar barang satu dua jam kat situ.
Murah beb, offer buy 2 RM55 ada RM60 ada, RM35 pun ada..
Cantek2 plak design jam2 tu sumer.
TAPI.. kawan baik ako ni dengan tangkas & pantas menghalang niat suci murni ako tu.
Alasan nya, ako kan kena berjimat!!
Erkk... gurllppp... alaamakk cane leh terlupa nih..
Iskk.. tahu dek org tu, abesh ako.. *sambel jeling org sana tu, wink*

Ye la ye la..
AKo tahu, ako kena berjimat cermat.
Jangan boros berbelanja sesuka ati.
Tapi gurlpp... klu TERbelanja cane ek?
hehhe... Adusss.. hati meronta2 tergedik2 kat jam2 itu.
Dek sbb teruja sesangat sampai lupa nak snap gambar jam2 itu.

Citer pasal jam ni, hari ni ako pakai jam kaler pink.
OK ok ako bkn la penggemar kaler pink cuma klu dah berkenan ako sambar je.


Kowang nampak tak? Ako baru je pasan ni, jam itu sudah retak. Erkk... huwaaaa..... cane leh retak n calar nih?? Adusss.... x suker tul arr!! Penat ako jaga dia siang dan malam. erkk.. tipu la kan. wakkakaa... tapi tapi retak itu bagaikan retak juga hati ku ini.. Chewahh poyos!!

Nota Jemari: bukan rege jadi ukuran

2 comments:

Kasawari said...

retak jam leh beli baru.
retak hati hnya shiero yg tahu.. wa ka ka

AKO said...

hoitttt x abesh2 ngan shiero ko tu ek... cessss....
ako geli arr... *bluwek*