Followers

Saturday, July 26, 2008

My Bear

Semalam lunch kat sogo. Jalan2, n kebetulan kak een nak beli hadiah besday tuk diri sendiri. So dah alang2 sampai sana, ako pun jalan2 ke babies department. Ehem.. ehemm.. tertarek n ako pun TERbeli la baju baby mcm lam gambar itu. Sbb ada gambar bear kat baju itu n ako rasa sungguh sesuai. Rege bleh tahan gak. Siyes, ako mmg x pasan tang rege tuh sampai la 'aunty farihah' n 'aunty een' tegur, "mahal nyer baju 'baby' ko nih?!" erkk.. eehehehee hanya mampu tersengih je la.. Nak wat camne, hati dah berkenan.

Ok ok, balik umah harus la x menyempat2 nak rehat. Hati dah tergedik2 nak pakaikan 'baby' baju itu. Wah, sesuai sesuai.. yeehaaaa... n hasilnya, lihat laaa taadaaaa...

Hi, my name is 'My BEAR'

Comei kan...??!!! Muahahhaaa... apa kowang igt ako x de 'baby' ker? Ni lah 'baby' baru ako. Cute tau! Tambah cute bila tgk dia dah pakai baju. Hehhee.. so 'my bear' dah x bogel lagi.. Dia dah x malu lagi. So, pasni ako dah bleh bawa dia g jenjalan sama.

Besh besh... hoitt jgn gelak jgn gelak, kang ako sunat kowang sowang2 kang. Wakakakaa.. buang tebiat kah?? kah3... tidaaakkkk... tebiat je yg tgh buang ako. :-D

Thank you kat kawan ako yg bagi 'my bear' ini. Ada guna nya tau bear nih.. lalalala...

~bear & ako~
Nota tuk kawan: pasni ko kena bg mama & papa bear plak *wink*

"psstt beep beep, klu shiero pakai baju... ermm" *bluwek*

Nota Jemari: pengubat windu di kala sunyi *wink*

10 comments:

Kasawari said...

Wah lawak ek.. BEAR ko ni.. bulat dan montel macam ko..

saper lah yang hadiahkan ni ek.. sangat cute itu BEAR.. memang cute bila ko pakaikan baju tu.. ni BEAR jantan ke betina.. kalau bear jantan.. ko dah kena sunatkan dia.. wa ka ka..

aku tau tau ler kalo shieora pakai baju.. mesti byk jantan2 kat luar rumah tu menempel kat tepi pagar.. he he

AKO said...

huwaaa caittt hampeh ko!!!
hoitt opkos la BEAR jantan. Takkan ako nak 'bela' BEAR betina lak.. muahahaha... apa kes!!

Erkk nak kena sunat ker?? AIyakk... ok ok nnt ako htr g jumpa tok mudim eh.. :-D

pssttt cuba la sekali ko pakaikan shiro baju.. tentu comei auwww....

ahahahhaaha :-p

Rashid said...

hee tersenyum saya. lengkap pakai baju cantik si bear tu!!!!

AKO said...

tengkiu... comei kan.. hahaha

izali said...

tp kan aku konpius, pic no 4 tu kan, mana satu teddy bear mana satu ako.....opsss cabuuut. wargkakakaka

AKO said...

huwaaaaa mencikkk!!!!!!

Kasawari said...

nanti kami usahakan shiero pakai gaun.. siott jer takder kerja nak pakaikan dia gaun.. wa ka ka

AKO said...

wakakakaa..
ok la tuh...
comei pe :lol:

Kasawari said...

ko ler hadiahkan dia gaun... apa2 pun Kasawari pakai baju pahlawan.. sebijik macam Hang Jebat yang sedia mengamuk.. he he

AKO said...

ok ok nnt ako cr gauh yg sesuai n cun tuk shiero...
wkakakaka....

pooodaahhhhh.. pahlawan konon.. piiraahhhhh... :lol: