Followers

Saturday, September 20, 2008

JASM Fastbreak

Salam sumer,

Semalam ako berbuka kat Lanai. One of da bos kat sini banjer. Apa motif dia banjer, idok le teman tahu. Maybe niat dier nak beramal jariah di bulan poser ni kot. Btw tengkiu 'Incik Fra n Pn Zarina' for da makan2. Banyak giler makanan kat situ tapi pewot ako x leh nak makan banyak2. Semalam tu pun rasa dah FULL sesangat. Sedap... yeah i really like the SOTO!!! Perghh sape la yg bleh wat soto camtu ms raya nanti ek?? Ni yg nak pujuk kak majenah soh wat soto camtu nih.. muhahahaa....

Lanai?! Ermm... nice place la nak lepak2 tapi bila gi sana terasa ok mcm pegi 'tempat owang'. Padahal BNM punya jugak tuh... Iskk... maybe pelerja2 kat situ kebanyakkan nya bkn bank staff so terasa la keganjalan nya di situ. Friendly??? ermmm mcm tak jer.. tapi bdk yg serve kat cafe tu mmg friendly n tip top la servis derang. Layanan mesra gitu. Wakakakaa... ke sebab ako join 'mak-mak owang' yg kecoh itu?! Erkk.... oppsssss ya ampun 'kakak2 sekalian'.. muahahaha.. Eh betul pe... ako ngan murshi je yg solo molo, kan murshi kan kan kan... lalalalalala...

Ako paling suker melantak eskrem. Apa taknya vanilla is my pebret... Nyummyy!! Seb baek la pewot dah senak masa tu, klu tak mau nyer ako menambah lagi satu mangkuk eskrem sama itu Air Batu Campur. Perghhhhh sedappppp n marbeles!!

Ha cuba kowang tgk.. Kan dah cakap sumer nyer 'mak2 owang jer...'. Opppsssss kang ada lak yg meroyan kang. muahhahahaa... Makan makan selagi termampu. Pewot ako dah mengecut arr weii so x leh nak makan terlalu banyak skrg nih. Bagus jugak mcm tuh kan. Aiyakkkk harus kecutkan lagi ruang pewot nih.
Bila owang banjer, mmg sedap kan?! So pasni ada sesape nak banjer ako lagi?? muahahaha.. "pstttt ada sesape nak banjer ako malam nih??...*bluwek*"

Nota Jemari: rezeki 'anak tekak' ako... alhamdulilah

No comments: