Followers

Wednesday, September 17, 2008

McD pun McD laaa...

Memula dah order pizza hut. Soh je delivery ke opis ako. Alih2 6.45 derang call, katanya x dapat nak hantar. Aiyakkk frust le member sowang tuh. Mood jatuh merundum dek x dapat nak makan pizza. Eh bukan ako arr.. itu kawan ako! Setelkan sket keje, sambel pikir nak makan apa. Last2 decide berjalan kaki menuju ke Sogo. McD je la dengan harapan tak ramai le owang.

Sesampai je kat sana, erkk adussss penuh! Niat nak makan je kat sana. Sebabkan dah takde tempat nak melepak, so kitrg decide just take away je la mcD itu. On the way balik opis, buka time. Seteguk air sebagai pembuka poser.

Jejak kaki kat opis, terus gi solat dulu. Then, baru la dengan aman nya kami menikmati hidangan mcD memasing. Nyummyy... slurpp... burlppp.. oppss..
Kenyang dah, dan kitrg pun dengan bersemangat meneruskan keje yg terbengkalai itu.

Minggu ni minggu ako makan fast food. Dan kowang jangan heran klu tetiba berat ako naik mendadak. Erkkk tidakkkkkkk!!!!!!

Nota Jemari: jom joging!

4 comments:

Kasawari said...

aku rasa sekrg ni pun ada perubahan kat bentuk rupa ko.. dah makin mengembang macam sheiro pulak wa ka ka...

ko makan apa tu.. Mek Ciken eh..

AKO said...

hoitttt byk lak ko punya shiero...
kijamm kijamm..
xpe xpe.. nnt ako kecutkan balik, jgn jeles, lg encem dr shiero ko tuh..

bluwekkk :p

Ð a n i e L™ said...

ade bubur mcd x?

AKO said...

takde arr,,,,
tak beh nk makan bubur.. ;)