,

Pertemuan di Kenny Rogers

Plan yg dirancang last minit bersama 'dia'..
Kebetulan ako pun mmg akan berbuka sengsowang, maka deting bersama 'dia telah tercipta buat kali kedua. Thanks for 'belanjer' me this time.

'Dia' masih lagi ada malu ngan ako. Dan maybe ada jugak rasa kekok tapi kitrg tetap ber'mesra' mcm owang lain. Kitrg mula mengenali hati budi memasing. Walaupun b4 ni ako dah tahu serba sedikit tentang famili 'dia' tapi apa salahnya kami bersembang lagi ttg keluarga memasing.

'Dia' x suker coffee.. Ako pun x suker kopi..
'Dia' suker aiskrim, n ako pun paling suker aiskrem perisa vanilla.

'Dia' seorang yg rajin..
'Dia' baru 6 bulan sambung belajar balik..
Yeah, 'Dia' berada di KL saja.
Bebila ako leh deting lagi ngan 'dia'.
Alangkah indahnya tapi ako paham life seorang student.
Pasti kebizian 'dia' ngan study menyukarkan kami tuk berdeting lagi.

It's OK, maybe one sweet day
when u've a leisure time, then we will meet again.
Don't worry, i'll wait for you!
*wink*

Nota Jemari: perlu keBEBASan dalam berkawan...
Share:

11 comments:

  1. eleh... buat2 suspen konon..

    dalam kepala aku ada dua jer siapa DIA tu

    1) Mamat Tabla

    2) Mamat Table

    abang polis tak leh.. sebab dah habis belajar..

    ReplyDelete
  2. wakakakakka... cesssss cetttt pooorahhhhh... muhaahahaa....

    salah salah :p

    ReplyDelete
  3. salah ker.. ermmmm.. jab jab.. aku kira jab dengan kalkulator..

    ahahaaaaaa... aku tau saper..

    SHAI..!

    ari tu dia cakap dia ada belajar tulis novel.. !!

    ReplyDelete
  4. wkakakaka cesss poyo la tu jawapan ko... Dah dah tak yah nk teka2.. Sumer silap..

    *bluwek*

    ReplyDelete
  5. Ehem... ehem...

    Selamat berbuka puasa... Moga apa yang diimpikan menjadi realiti...

    Semuga berbahagia hendaknya ya...

    :D

    ReplyDelete
  6. uishh br je bersahur reez oiiii :p

    ReplyDelete
  7. sapekah gerangan nya itu..saspen2..kena suh bond007 aka kasawari siasat ni

    ReplyDelete
  8. wo-weee... dating ... dating...
    ;-)

    ReplyDelete
  9. cemut,
    alahaii dik.. bon007 tu takkan dapat cari punya siapakah dia itu muahhaha

    chika,
    yeehaaa deting deting :p

    ReplyDelete
  10. wah dating gie makan kat keny lak...gie le makan kat tempat vogue skit...miahaha...adik retna sape name ek...mane tau i knal die kan...huhu...

    ReplyDelete
  11. asyraf,
    nk makan tempat vogue, ko nak banjer ker?? mauhahaha..

    jap ako gi blog ko..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.