Followers

Friday, September 12, 2008

Pertemuan di Kenny Rogers

Plan yg dirancang last minit bersama 'dia'..
Kebetulan ako pun mmg akan berbuka sengsowang, maka deting bersama 'dia telah tercipta buat kali kedua. Thanks for 'belanjer' me this time.

'Dia' masih lagi ada malu ngan ako. Dan maybe ada jugak rasa kekok tapi kitrg tetap ber'mesra' mcm owang lain. Kitrg mula mengenali hati budi memasing. Walaupun b4 ni ako dah tahu serba sedikit tentang famili 'dia' tapi apa salahnya kami bersembang lagi ttg keluarga memasing.

'Dia' x suker coffee.. Ako pun x suker kopi..
'Dia' suker aiskrim, n ako pun paling suker aiskrem perisa vanilla.

'Dia' seorang yg rajin..
'Dia' baru 6 bulan sambung belajar balik..
Yeah, 'Dia' berada di KL saja.
Bebila ako leh deting lagi ngan 'dia'.
Alangkah indahnya tapi ako paham life seorang student.
Pasti kebizian 'dia' ngan study menyukarkan kami tuk berdeting lagi.

It's OK, maybe one sweet day
when u've a leisure time, then we will meet again.
Don't worry, i'll wait for you!
*wink*

Nota Jemari: perlu keBEBASan dalam berkawan...

11 comments:

Kasawari said...

eleh... buat2 suspen konon..

dalam kepala aku ada dua jer siapa DIA tu

1) Mamat Tabla

2) Mamat Table

abang polis tak leh.. sebab dah habis belajar..

AKO said...

wakakakakka... cesssss cetttt pooorahhhhh... muhaahahaa....

salah salah :p

Kasawari said...

salah ker.. ermmmm.. jab jab.. aku kira jab dengan kalkulator..

ahahaaaaaa... aku tau saper..

SHAI..!

ari tu dia cakap dia ada belajar tulis novel.. !!

AKO said...

wkakakaka cesss poyo la tu jawapan ko... Dah dah tak yah nk teka2.. Sumer silap..

*bluwek*

Reez said...

Ehem... ehem...

Selamat berbuka puasa... Moga apa yang diimpikan menjadi realiti...

Semuga berbahagia hendaknya ya...

:D

AKO said...

uishh br je bersahur reez oiiii :p

cemut said...

sapekah gerangan nya itu..saspen2..kena suh bond007 aka kasawari siasat ni

Chika Chika said...

wo-weee... dating ... dating...
;-)

AKO said...

cemut,
alahaii dik.. bon007 tu takkan dapat cari punya siapakah dia itu muahhaha

chika,
yeehaaa deting deting :p

add_asyraf said...

wah dating gie makan kat keny lak...gie le makan kat tempat vogue skit...miahaha...adik retna sape name ek...mane tau i knal die kan...huhu...

AKO said...

asyraf,
nk makan tempat vogue, ko nak banjer ker?? mauhahaha..

jap ako gi blog ko..