Followers

Saturday, September 13, 2008

Rezeki 'anak'

Petang tadi ako cakap nak berbuka ngan mcD kan tapi tup2 dapat call dari kakak ako ngajak berbuka sesame. WOW, ok! Yang best tu sbb dia nak banjer ako. Wah, konpom la ako x kan tolak rezeki esp tuk anak tekak ako nih. Muahahahaaha... besh besh tambah besh dia nak banjer kat Hotel Legend. Harus lah mcd mcd ni ako tolak tepi dulu.

Buffet style, so kowang paham2 je la ek nak kena makan banyak. Klu idak wat rugi je bayor mahal2. Dan ako ni bkn la kuat melantak sangat. Makan yg cam lam gambar tu je dah wat pewot ako sebu. Rasa penuh sesangat. Sebabkan awal2 kakak ako dah pesan soh makan bayak, erkkk nak x nak ako paksa gak la pewot ako menerima apa jua makanan. Sudahnya balik umah, pewot ako saket sesangat. Aiyakkkk.... tobat takmoh makan banyak2 lagi.
Yeah, waktu ini ako sudah dalam kekenyangan yang amat. So, esok je la ako berbuka ngan McD. lalalalalalaaaa..

Nota Jemari: burllpp oppssss..

7 comments:

Reez said...

Bape hengget kene cas semalam untuk satu perut? Hehehee...

Reez kene RM65 untuk hari Jumaat yang lepas.. Just for untuk hari tu je... Tapi tak pergi pun sbb still rasa cam mahal jerk... Kalau RM20 - RM30 bolehla... Hari lain dorang cas RM85++ rasanya kot...

Betul ke tu je yg akak makan?... Ntah2 ade lagi tak yang akak sumbat?.... Kalau tak, takkan sampai sakit pewot...

Hehehe... Ya ampunnnn....

Selamat menjalani ibadah puasa...

:D

AKO said...

reez,
sowang kena dalam RM75++ klu x silap laa...
amboiii betul tu je yg akak mkan, eskrempunx lalu nk msk dah.. sbb kenyang minum ayor je..

Selamat berposer gak ;)

cemut said...

cake itu yg menarik perhatian!!

add_asyraf said...

ye ker tue jer yg u makan...mesti ade lagi pinggan tumpang kat meja sebelah kan...miahahaha...sedapnye tgk makanan...hurm...puase puase...

AKO said...

cemut,
kek sedap.. tp makans ektul jer hehe

asyraf,
yo la itu jer...
x leh msk banyak2 ..

iEn said...

hotel legend?? legend Inn tu ka??

AKO said...

ien, hotel legend je kat the mall tu ;)