,

Rezeki 'anak'

Petang tadi ako cakap nak berbuka ngan mcD kan tapi tup2 dapat call dari kakak ako ngajak berbuka sesame. WOW, ok! Yang best tu sbb dia nak banjer ako. Wah, konpom la ako x kan tolak rezeki esp tuk anak tekak ako nih. Muahahahaaha... besh besh tambah besh dia nak banjer kat Hotel Legend. Harus lah mcd mcd ni ako tolak tepi dulu.

Buffet style, so kowang paham2 je la ek nak kena makan banyak. Klu idak wat rugi je bayor mahal2. Dan ako ni bkn la kuat melantak sangat. Makan yg cam lam gambar tu je dah wat pewot ako sebu. Rasa penuh sesangat. Sebabkan awal2 kakak ako dah pesan soh makan bayak, erkkk nak x nak ako paksa gak la pewot ako menerima apa jua makanan. Sudahnya balik umah, pewot ako saket sesangat. Aiyakkkk.... tobat takmoh makan banyak2 lagi.
Yeah, waktu ini ako sudah dalam kekenyangan yang amat. So, esok je la ako berbuka ngan McD. lalalalalalaaaa..

Nota Jemari: burllpp oppssss..
Share:

7 comments:

  1. Bape hengget kene cas semalam untuk satu perut? Hehehee...

    Reez kene RM65 untuk hari Jumaat yang lepas.. Just for untuk hari tu je... Tapi tak pergi pun sbb still rasa cam mahal jerk... Kalau RM20 - RM30 bolehla... Hari lain dorang cas RM85++ rasanya kot...

    Betul ke tu je yg akak makan?... Ntah2 ade lagi tak yang akak sumbat?.... Kalau tak, takkan sampai sakit pewot...

    Hehehe... Ya ampunnnn....

    Selamat menjalani ibadah puasa...

    :D

    ReplyDelete
  2. reez,
    sowang kena dalam RM75++ klu x silap laa...
    amboiii betul tu je yg akak mkan, eskrempunx lalu nk msk dah.. sbb kenyang minum ayor je..

    Selamat berposer gak ;)

    ReplyDelete
  3. cake itu yg menarik perhatian!!

    ReplyDelete
  4. ye ker tue jer yg u makan...mesti ade lagi pinggan tumpang kat meja sebelah kan...miahahaha...sedapnye tgk makanan...hurm...puase puase...

    ReplyDelete
  5. cemut,
    kek sedap.. tp makans ektul jer hehe

    asyraf,
    yo la itu jer...
    x leh msk banyak2 ..

    ReplyDelete
  6. hotel legend?? legend Inn tu ka??

    ReplyDelete
  7. ien, hotel legend je kat the mall tu ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.