,

AKO terjah aje!

Kowang pasan tak gambar nih??
Ala... ada aritu dia wat entry pasal nak gantung gambar dia yg besor itu...
Muahahhaa... Ye ye secara tak sengaja ako TERJAH aje umah derang.
Oppssss ya ampun kak CT n Che Mat sbb terjahan itu tidak disengajakan.
Kebetulan dah lalu area umah CM, maka harus lah terjah juga.

Alahaaiii seb baek tergerak juga nak call tau!
Klu idak, terjahan ako tu sia2 aje.
Muehehhee...

Akhirnya bersua muka jua kita yek..
Takpe, ada masa lagi kita leh jumpa2..
Masa tu harus kak CT masak sedap2 tau *wink*

Walaupun sekejap tapi berbaloi kan..
Bukan senang nak wat TERJAHAN mcm tu..
wkaakakaka...

Nota Jemari: dah jadi cam trademark AKO lak, kasi TERJAH!!
Share:

2 comments:

  1. wakakh...nasib ct/cm lum tido,klu x lmbt bkk pintu tu....

    ReplyDelete
  2. LIN,
    tu arr pasal ngeri gak klu dah tido tapi tetap nak TERJAH juga.. wkakakakaka :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.