Monday, October 20, 2008

"CICO untuk SHIERO"

First of all nak minta maaf bebanyak kat kowang yang mengajak ako ke umah terbuka kowang. Tapi kisah nya ako tak nyempat nak menyinggah akibat kebizian merantau ke serata kolumpo wiken aritu. Dan yang pasti, ako kebizian mencarikan teman istimewa buat yang bernama 'shiero'.

"hoit beep beep, amacam, Ok tak teman baru tuk shiero nih??"

"halo, nama saya CICO"

muahahhaa... cun wooo....

Sowi takde entry pasal raya yek.. Ako takde idea nak mengarang cerita raya kat sini. Sekian. Minggu depan, insyallah takde hal ako sampai umah kowang yg menjemput tu yek.. Tapi klu tetiba ada emergency tak dapat datang, jangan plak marah..

*Ako warning dulu!*

Nota Jemari: hari yg SIBUK

2 comments:

  1. mana la akak jumpa anak kera tuh...?

    ReplyDelete
  2. jumpa kat kedai makan .. hehehe comei kan.. ;)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.