"CICO untuk SHIERO"

First of all nak minta maaf bebanyak kat kowang yang mengajak ako ke umah terbuka kowang. Tapi kisah nya ako tak nyempat nak menyinggah akibat kebizian merantau ke serata kolumpo wiken aritu. Dan yang pasti, ako kebizian mencarikan teman istimewa buat yang bernama 'shiero'.

"hoit beep beep, amacam, Ok tak teman baru tuk shiero nih??"

"halo, nama saya CICO"

muahahhaa... cun wooo....

Sowi takde entry pasal raya yek.. Ako takde idea nak mengarang cerita raya kat sini. Sekian. Minggu depan, insyallah takde hal ako sampai umah kowang yg menjemput tu yek.. Tapi klu tetiba ada emergency tak dapat datang, jangan plak marah..

*Ako warning dulu!*

Nota Jemari: hari yg SIBUK
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.