,

C.U.C.I

Eh apa derang buat nih???
Iskkk... x senonoh tul... Baik ako sergah ...
hEP...wat hape tuh??
Dah dah... kowang jangan lelebih...
Pssstt ako nak join gak...
Kowang wat hape nih???

Laaaaa... layan citer CUCI ghope nyer...
OK ok jom tengok sesame...
Ako dah lama dah beli dvd filem nih...
Kat tibi pun dah banyak kali ulang tayang..
Alkisah nya, baru malam ni berkesempatan nak layan..
Tu pun sbb owang cakap citer ni best...
Harus amek mood menonton.

Ok dah dah jangan kaco.. Kitrg nak layan perasaan dulu...
Zasssss.... ke zzzzzzzzzzzzz

Nota Jemari: Dah lama x tengok wayang... hurm...
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.