,

DeepaRaya

Dapat jemputan.. eh silap silap dia menjemput, ke umah kakak sbb ada open house raya & deepavali. Langkah kanan.. Memula ramai gak yg nak follow tapi last minit hanya kami berempat saja yg berjaya mengagahkan diri ke jamuan deeparaya @ AzlieJonet House. Yeah.. sesampai kat situ, kezut gak coz ramai nya nursi2.. Aiyak lam kepala hotak, sape pulak yg saket nih. Laaa ghope nyer itu sumer rakan sekerja kakak & abg ipar si azlie. Muhahahaa... kasi suspen aje tau!! Pheww.... *kesat peloh*

Eh kenapa Deepa Raya? Opkos arr la weiii...
Dah tuan umah nya menyambut dua2 raya.
So kasi paham sendiri2 OK!!

Pewot mmg dah lapar sangat..
Memang teruja dapat tengok nasi kat situ.
Tak hengat diet dah weii...
Yang WAJIB pewot kasi isi dulu.

Burllppp oppsss giler banyak ako makan.
Tak caya, tanya bdk berdua tuh...
Kan Kiki..
Kan Aza...
OPsss syyy dendiam je ek :p

Nama pun DEEPAraya, so harus la ada maruku.
Sedap weii itu maruku, seb baek ako x minta tapau tadi..
Nyummyy....

Aniwei, thanks azlie sbb sudi jemput kitrg makan2.
Ada makan2 lagi, jangan segan2 menjemput, OK!!

Nota Jemari: konpom berat naik nih.. iskk
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.