Followers

Monday, October 27, 2008

DeepaRaya

Dapat jemputan.. eh silap silap dia menjemput, ke umah kakak sbb ada open house raya & deepavali. Langkah kanan.. Memula ramai gak yg nak follow tapi last minit hanya kami berempat saja yg berjaya mengagahkan diri ke jamuan deeparaya @ AzlieJonet House. Yeah.. sesampai kat situ, kezut gak coz ramai nya nursi2.. Aiyak lam kepala hotak, sape pulak yg saket nih. Laaa ghope nyer itu sumer rakan sekerja kakak & abg ipar si azlie. Muhahahaa... kasi suspen aje tau!! Pheww.... *kesat peloh*

Eh kenapa Deepa Raya? Opkos arr la weiii...
Dah tuan umah nya menyambut dua2 raya.
So kasi paham sendiri2 OK!!

Pewot mmg dah lapar sangat..
Memang teruja dapat tengok nasi kat situ.
Tak hengat diet dah weii...
Yang WAJIB pewot kasi isi dulu.

Burllppp oppsss giler banyak ako makan.
Tak caya, tanya bdk berdua tuh...
Kan Kiki..
Kan Aza...
OPsss syyy dendiam je ek :p

Nama pun DEEPAraya, so harus la ada maruku.
Sedap weii itu maruku, seb baek ako x minta tapau tadi..
Nyummyy....

Aniwei, thanks azlie sbb sudi jemput kitrg makan2.
Ada makan2 lagi, jangan segan2 menjemput, OK!!

Nota Jemari: konpom berat naik nih.. iskk

No comments: