,

FREE Ticket "PGL The Musical"

"In conjunction with the Bank\'s 50th Anniversary celebration, the Management is offering complimentary tickets for the theatre performance of PGL - The Musical ( Season 3 ), to be held at Istana Budaya in February 2009. In this regard, two tickets will be allocated for married staff whilst single staff will be given one ticket."


WAH tiket FREE tuh! Sape tak nak kan... Yeehaaa tapi yang tak best tu just dapat SATU je tiket. hurrmmm harus ako pegi ngan sape ek? Iskk.. konpom kengkawan ako sumer berkepit ngan laki memasing. Tak besh nyerr!! Klu tolak, rugi plak. Sape nak bagi FREE tiket kan. Aiyak..... *sigh*

06 Feb 2009 (Friday), 8.30pm
07 Feb 2009 (Saturday), 3.00pm
08 Feb 2009 (Sunday), 3.00pm
12 Feb 2009 (Thursday), 8.30pm
13 Feb 2009 (Friday), 8.30pm
14 Feb 2009 (Saturday), 8.30pm
14 Feb 2009 (Saturday), 3.00pm
15 Feb 2009 (Sunday), 3.00pm
18 Feb 2009 (Wednesday), 8.30pm
19 Feb 2009 (Thursday), 8.30pm
21 Feb 2009 (Saturday), 3.00pm

Ermm.. kowang rasa bila ek date yg sesuai ako pilih??

Nota Jemari: hurmm?!

Share:

5 comments:

  1. ajak sy pon bole gak ihihihi

    ReplyDelete
  2. wah free ticket, ajak lah datok yang........oppssss larikkkk....btw pegi wkdays bagus, nanti wkend banyak yg berkepit, susah pulak u :)

    ReplyDelete
  3. wah free tu,x amik rugi tu..ape kate ako gi 14hb kan hr valentime day tu..kot2 time tu dh ada pasangan ke???ade masa lg nih...

    ReplyDelete
  4. masy,
    ishh dah nama pun single hanya dapat SATU tiket, takde makna nak ajak kawan.. ;-)

    moralle,
    datok? hurmm... aha ek soh dia support my pren too, rite..

    kuina,
    itot kena dok kat luar je la.. ;)

    lin,
    14? valentine? hurmm.. nak nangis nih bleh tak?? huwaaaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.