Wednesday, October 29, 2008

FREE Ticket "PGL The Musical"

"In conjunction with the Bank\'s 50th Anniversary celebration, the Management is offering complimentary tickets for the theatre performance of PGL - The Musical ( Season 3 ), to be held at Istana Budaya in February 2009. In this regard, two tickets will be allocated for married staff whilst single staff will be given one ticket."


WAH tiket FREE tuh! Sape tak nak kan... Yeehaaa tapi yang tak best tu just dapat SATU je tiket. hurrmmm harus ako pegi ngan sape ek? Iskk.. konpom kengkawan ako sumer berkepit ngan laki memasing. Tak besh nyerr!! Klu tolak, rugi plak. Sape nak bagi FREE tiket kan. Aiyak..... *sigh*

06 Feb 2009 (Friday), 8.30pm
07 Feb 2009 (Saturday), 3.00pm
08 Feb 2009 (Sunday), 3.00pm
12 Feb 2009 (Thursday), 8.30pm
13 Feb 2009 (Friday), 8.30pm
14 Feb 2009 (Saturday), 8.30pm
14 Feb 2009 (Saturday), 3.00pm
15 Feb 2009 (Sunday), 3.00pm
18 Feb 2009 (Wednesday), 8.30pm
19 Feb 2009 (Thursday), 8.30pm
21 Feb 2009 (Saturday), 3.00pm

Ermm.. kowang rasa bila ek date yg sesuai ako pilih??

Nota Jemari: hurmm?!

5 comments:

  1. ajak sy pon bole gak ihihihi

    ReplyDelete
  2. wah free ticket, ajak lah datok yang........oppssss larikkkk....btw pegi wkdays bagus, nanti wkend banyak yg berkepit, susah pulak u :)

    ReplyDelete
  3. wah free tu,x amik rugi tu..ape kate ako gi 14hb kan hr valentime day tu..kot2 time tu dh ada pasangan ke???ade masa lg nih...

    ReplyDelete
  4. masy,
    ishh dah nama pun single hanya dapat SATU tiket, takde makna nak ajak kawan.. ;-)

    moralle,
    datok? hurmm... aha ek soh dia support my pren too, rite..

    kuina,
    itot kena dok kat luar je la.. ;)

    lin,
    14? valentine? hurmm.. nak nangis nih bleh tak?? huwaaaa

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.