,

Hepi besday NAD!!

Baru kenal TAPI rasa macam dah lama..
Baru je jumpa TAPI rasa macam dah selalu jumpa..
Baru je bermesra TAPI rasa macam asek sangat kita beramas mesra..

NADHIRAH,
auww.. rasa x sesuai..
NAD is better.. *bluwek*

Hepi besday NAD!
Hope all ur wish n dream will comes true..

Awak mmg BESH arr!!
Giler n sporting!
Tapi kita x nak jadi giler mcm awak..
hahhaah nanti klu dedua giler, susah plak owang sekeliling kiter..

Pape pun,
Moga bila umur dah meningkat naik nih,
dah x leh noti2...
MATANG tapi bukan JELATANG...

lallalalalalala

Nota Jemari: meh hugs sket..
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.