DIA

"hari tak mungkin sentiasa cerah
hati juga takkan sentiasa bercahaya
sesekali beri lah peluang pada hati untuk merasai
betapa emndung juga perlu hadir untuk memberi nikmatnya tersendiri"

Nota Jemari: miss DIA!
Share:

4 comments:

 1. ishh hencem la itu budak..kita tau tu sape...keh3

  ReplyDelete
 2. kita jugak tak tahu siapa hehehe

  ps: kadang kala mendung itu untuk kita lebih saling mengenali dan menguji erti kesabaran

  ReplyDelete
 3. sis lin,
  budak mana :p

  abg AM,
  suker p/s bro.. ye kdg mendung itu perlu untuk kita mengenali dan menguji.. ;-)

  masy,
  pstt AWAK laa... ;-D

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.