Followers

Friday, December 12, 2008

Rutin Harian

Rutin harian ako skrg tetiap malam,
Jam 10 sampai 11 malam ako akan layan drama ini.
"Addicted to Love"

Kisah percintaan 4 sahabat.
Ako suker... 4 owang yang berlainan karaktor, berlainan kisah cinta & berlainan kisah hidup. Paling ako suker, setiap kali nak ending2 musti dialog2 dowang akan selitkan pepatah2 cinta. Oh sungguh teruja sekali!

Kadang2 banyak yang ako belajar dari drama ini.
Kowang x suker, tapi ako suker!
Tapi ghope nyer malam tadi adalah episod terakhir.
Puas dapat tgk hepi ending.

Pastu jam 11 sampai la 12 malam, ako akan layan drama ini pula.
"Forensic Heroes"
Yeahh... citer POLIS!

Ako x pasti sejak bila ako sangat2 teruja menonton drama2 yang berunsurkan POLIS & PERUBATAN. Ako bukan minat ke arah itu cuma suker tengok aksi2 & jalan citer. Tapi yang pelik, ako lebih minat menonton drama cina or omputih. Drama melayu agak 'kureng' sket walaupun kadang2 ako ada layan juga la drama2 polis Melayu nih.

So, setiap isnin sampai khamis, dari jam 9 malam sampai le ke 12 tgh malam, konpom ako dah menghadap depan tibi.

Sekian.

Nota Jemari: saja nak kongsi ngan kowang kesukaan ako..

3 comments:

kunadzri said...

tolak citer romantik tu... samalah gak ngan uncle, suka citer2 lasak org putih & cina... kurang suker citer melayu. Ada la satu dua filem melayu yg uncle bole terima...

Tak teringin nak gi tgok The day the earth stood still? Kami nak gi layan gak.. Keanu Reeves tu pojaan hati K.norz... layaannnzzz...

AKO said...

Setuju ngan uncle.. hehe..
amboi keanu reeves pojaan hati kak norz eh.. ehehe.. :p

Am said...

Am pun minat cerita penyiasatan juga, semua CSI Am minat

ps: sekarang rutin setiap malam melayan internet games hehehe