adOOiiiii!!!

Adoiiiii, pinggang ku saket lagi!!!
Dah seminggu pinggang ako saket yg amat..
Tak bole nak duduk kat kusi lama2..
Duduk x sampai soploh menet je dah mula terasa kesakitan...

AdoIiii....
Macam nak patah ako rasa ..
tak tahan tak tahan..
mau jumpa doktor tapi malas nyaa... aiyakkk!!!
tahan lagi sampai rasa dah x leh nak tahan lagi...
iskk...

Nota Jemari: makkkkkkk saket nyaa!!!
Share:

2 comments:

  1. Sakit pinggang cam org mengandung lak arr..org mengandung kan cepat lenggu kat tempat cam tu hehehe

    ReplyDelete
  2. ishhh wkakaka...
    klu nk piyed pun owang saket pinggang gak tapi owang br je abesh piyed nih.. alahaii...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.