, ,

Ako C.O.L.I.K anak dara CM & Kak CT

Jumaat lepas, ako kidnap anak dara che mat n kak ct. Saja suker2 nak kidnap anak owang tu. Sbb nak kidnap mak ngan bapak budak, erkkk cam x larat je nak dokong2... So kisah nya ako kidnap aje la anak dara dia yg tiut miut tu. Hajat di hati nak layan wayang, so ako ajak le jugak budak bunian ni ngan budak no 11:11. Tapi last minit budak bunian x dapat nak join atas sebab mau berpoyer2 kat sungai keesokan arinya. Memandangkan dah booking tiket, so takkan nak membazirkan, so ako ajak le mommy yaya ni join sama. Thanks beb ;-)

Memula ako mau layan tengok ini movie, "Bride war" tapi sbb ada owang suggest mau tgk ini citer, "underworld 3", so ako tempah la tuk filem 18SG itu. Aiyooo... jap jap anak dara CM n kak CT belum cukup umur nih?!! harus ke ako bawa masuk dalam itu wayang?? jeng jeng jeng...

Filem underworld 3 itu adalah sangat2 best OK!!!! Ahkak sangat2 teruja tengok aksi2 setan eh silap.. aksi2 lycan n vampire itu. Walaupun nama nya 18SG tapi ada la selit2 sket adegan 18SX. oppsssss ya ampun kak ct n CM, anak dara kowang dah TERlayan itu adegan.. Tapi jangan risau, masa adegan2 tu sumer, ako rasa shai dah totop mata budak kecik tu ngan tapak tangan dia yg besar gedabak itu... *laarikkssssss* muhahahahahha... Yang pasti citer tu mmg superb la!! Tak caya, tanya derang... tapi klu kowang x suker, ako pedulik hape.. lalalalalallaa..

kita tgh beratur mau collect tiket!!

" yeah, mama, ayah, akhirnya malam ini kita B.E.B.A.S!!"

aiyoyooo anak sape tu?? sudah bebaskan itu malam...
muhahhaa...

ye ye ye best wooo layan citer nih!!
kepala pun jadi heavy metal..
sound trouble effect sangat2 la baguss!!!













Ini adalah scene2 kami selepas menonton wayang..
Alamakk gambar ada sket blur sbb memasing pun tgh 'blur' jugak!!
muahahahaha... Layaannnnn.... tapi cuba kowang tgk aksi shai yg akhir tu... erkk "ko mengaum ke shaiiii oiii.." wkakakakakaka... adehh.... saket pewot ako!!

Nota Jemari: thanks.. lenkali poyer2 lagi k
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.