Followers

Monday, February 2, 2009

Gather @ Poolside

Jom kita ke Desa Petaling pulak.. Adehhh penat waktu siang tak setel lagi ni tapi bukan slalu kan, so gamaknya xtvt diteruskan lagi sampai lewat malam. Memandangkan kami mau terjah umah dia, maka terpaksa la dia pulang awal terlebih dahulu.

"Dilla oo Dilla, kami dah sampai!"
Wah kelam kabut makcik itu mengemas umah.
Ala jangan risau, masuk2 je umah dilla, ramai maid x bertauliah tolong kemaskan.. hahaha bagus sungguh kowang ye!!!


Uish paham dah.. Tak lain x bukan, WAJIB bergambar dulu. Amboii sakan kowang berposing2 yek.. Alahaii ako sungguh tidak puas ati ngan tahap kamera henpon ako nih. Tetiba gambar jadi tidak cantek.. huhu... x besh nyer!! agak kamera tu pun dah penat, seharian asek 'bekerja'. alahaii..

Ini lah tujuan sebenar kami... Mau melepak kat itu swimming pool. Ohhh hati memasing sudah tergedik2 mau terjun itu kolam. Jom!!

Kan ako dah cakap, gambar2 di waktu malam adalah tidak menarek ati sekali. Hhu sungguh frust dibuatnya!! Tapi kowang masih boleh layan gambar2 yg lain kat sini. Thanks Dila sbb sudi terima kunjungan kami yang last minit ini.

Nota Jemari: BBQ tepi kolam pun syiok gak nih...

4 comments:

chemot said...

aisey..seronot nampak lepal\k kat poolside.

len kali gi pool ajakle teman ni ha.

BBQ kat poolside..amatla molek. mungkin boleh buat utk next msjbox gath ke

AKO said...

mungkin bisa di atur ;)

Shida said...

seronoknya bila pandang air ni.. hehehe rasa nak terjunn jer

AKO said...

jom shida... kita trejun kolam... tapi kolam ikan je la :p