, ,

Jom TERJAH!

"Kak CT oo Kak CT.. kitorang datang nak terjah nih"
"Che Mat oo Che Mat... aikkk takkan takde kat umah kot? So, nampak gaya kita kena panjat pagar nih."

Jeng Jeng bermula la episod terjah menerjah dari blogger Jay Bee bersama blogger kolumpo. Tapi terjahan kami harus la kena berbaloi kan. Klu men terjah tapi takde pape, hurmm buek ngabihkan bogheh yo. Wakkakakaa...

Yeehaaaa akhirnya, KAMI sudah tiba di istana mahligai En Mat dan juga Puan Ct Delima.

Lama menanti baru la muncul makhluk2 yang lain.
Nama pun bloggers, bergambar sudah menjadi satu kewajipan plak kan.
Nasib baek la tuan umah n tuan tanah kami dah kenal.
Posing, harus la pelbagai gaya dan rentak.
Ko nak tgk gambar?? Rileks... banyak lagi aksi derang yg TERlampau.
Kasi picit kat sini.

Acara WAJIB. Makan!
Klu terjah x dapat makan, mmg nak kena la tuan umah n tuan tanah ni kan.
Tapi ako tahu, tuan umah n tuan tanah ni cukup prihatin. Musti pewot2 kami takkan kosong punya la. Terima kasih che mat, terima kasih kak ct, terima kasih chubby.

Pasni boleh datang makan2 lagi.
*bluwek*

Nota Jemari: terasa dalam proses pemBESARan
Share:

2 comments:

  1. kita serupa ret..sama la yg sedang dlm proses tumbesaran nih....huk3x

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.